Beeld & video huren.

Verhuur van video weergave apparatuur in Aalst, Oost Vlaanderen

Wij verhuren beeldschermen voor elk feest of evenement

Video weergave is niet meer weg te denken op hedendaagse evenementen. Op grote evenementen zie je steeds meer videowalls en LED screens met visuals en live streaming van de sprekers of artiesten.

Ook tijdens kleinere feesten en events is audiovisuele apparatuur alom aanwezig. In de kroeg op de hoek kan je op grote flatscreen tv’s naar de voetbal kijken. Tijdens een trouwfeest of verjaardagsfeest laat je jouw favoriete foto’s bekijken op groot scherm. Bedrijven huren beamers en projectieschermen om hun presentaties en grafieken te illustreren.

Nog even vermelden dat bijna al onze flatscreen TV schermen public displays zijn. Deze professionele toestellen hebben een brede kijkhoek met een zeer hoog contrast. Je kan ze moeilijk vergelijken met een doodgewone televisie voor thuis. Hierdoor is het perfect mogelijk om deze smart TV’s te huren voor signalisatie doeleinden of voor beurzen. Door hun hoge resolutie kan je deze smart TV’s trouwens ook huren voor gebruik tijdens gaming events.

Tot slot zijn deze tv-schermen ook onmisbaar als aanvulling van jouw karaoke set.

Je kan jouw gehuurde beeldschermen zelf afhalen in ons magazijn te Erondegem (Erpe-Mere). Heb je hier echter geen tijd of de nodige ervaring voor? Vanuit onze thuisbasis te Aalst bedienen onze techniekers evenementen en feesten doorheen Vlaanderen en België.

Heb je nog vragen of kunnen wij je adviseren om de juiste keuze te maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.

Beeldscherm & video weergave huren

Merken

Waarom zou je beeld & video huren bij PartyDJ?

Kwaliteit & Service

We werken enkel met goed onderhouden topmateriaal. We volgen de nieuwste trends op de markt. Onze professionele medewerkers hebben allen een jarenlange ervaring in het vak. Samen zorgen we er voor dat jouw evenement een topper wordt.

Feestverhuur op jouw maat

We denken met je mee over de organisatie van jouw feest of evenement. Van concept tot planning en uitvoering. Wij voorzien alle nodige apparatuur. Indien gewenst staan we ook in voor de techniek & entertainment. Zo kan jij zorgeloos genieten van je feest.

24/7 Technische ondersteuning

Niets is zo vervelend dan apparatuur die niet werkt. Helaas gebeurt dit wel eens. Techniek of menselijk handelen liggen meestal aan de basis. Daarom blijven we standby tijdens jouw evenement. We vinden snel de gepaste oplossing.

Ben je op zoek naar een specifiek item of een oplossing op maat? Wij denken graag met je mee.

Sommige evenementen vereisen net wat meer creativiteit dan andere. Laat ons weten hoe je jouw evenement ziet. We denken graag met je mee. Indien nodig doen we beroep op de know-how en het huuraanbod van onze lokale vaste partners. We doen er alles aan om jouw evenement tot in de puntjes af te werken. Geheel volgens jouw wensen.

Bekijk ook onze allround DJ Formules

Klaar om Jouw ultieme feest te beleven?

Sinds 1997 beleven onze klanten onvergetelijke evenementen.

Jouw feest is & blijft onze passie.

Ons Kantoor

Capucienenlaan 104
9300 Aalst
Oost-Vlaanderen (BE)

Routebeschrijving
Bezoek: enkel na afspraak.

Contacteer Ons

info{@}partydj.be
(+32) 486-963 031

Openingsuren

Elke dag tussen 8u30 & 19u30.
Magazijn: enkel na afspraak.