Onze Coronavirus waarborg voor feesten & events.

Wij volgen de Corona maatregelen van de regering op de voet.

We begrijpen dat het zeer moeilijk is om in deze tijden vooruit te plannen. Maar we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. We zijn het aan onszelf verplicht om onze kalmte te bewaren en vooral optimistisch te handelen. Uiteindelijk voorkomt dit stressvolle last-minute situaties.

Stel je boeking van je feest of evenement niet uit

Het staat vast dat er een zeer drukke periode aankomt na Corona. Het is daarom verstandig om jouw feest of evenement nu reeds in te plannen. Zo vermijd je een overvolle agenda bij zalen en leveranciers. Bovendien loop je ook geen risico dat je jouw plannen nog een jaartje moet uitstellen.

Wat als mijn feest niet kan doorgaan door de Corona maatregelen?

Kan jouw feest of evenement onverwacht niet doorgaan op de geplande datum (omwille van een verbod door de Corona maatregelen)? Dan kan je dit bij ons gratis omboeken naar een latere datum. De nieuwe datum kunnen wij tot 6 maand na de oorspronkelijke datum in plannen. Uiteraard volgens beschikbaarheid.

Het definitieve besluit om een feest of evenement uit te stellen kan pas 6 weken voor de geboekte datum. Dit, op voorwaarde dat de overheidsmaatregelen op dat moment zo beperkend zijn dat het onwaarschijnlijk is dat het feest of evenement zal kunnen plaatsvinden.

Indien de klant het feest of evenement wenst uit te stellen VÓÓR deze periode van 6 weken, dan dien je als klant rekening houden met annuleringskosten (zoals vermeld in onze voorwaarden).

Uiteraard is dit enkel van toepassing op feesten en evenementen die binnen de verbodsperiode vallen.

Gratis annulatie door overmacht?

Overmacht kan je enkel inroepen worden wanneer het volledig onmogelijk is geworden de verbintenis nog na te komen. Dat is niet het geval zolang het feest nog kan doorgaan. Er gelden enkel bijkomende maatregelen. Maatregelen die overigens niet door ons zijn opgelegd, maar door de overheid. De klant kan dus juridisch niet spreken van overmacht (en zo een gratis annulering eisen) zolang het feest mag plaats vinden.

Je merkt het. We blijven hierin zeer duidelijk communiceren. Niemand zit te wachten op verrassingen tijdens deze moeilijke periode.

Better times are comin’

Nu de vaccinatie op volle toeren draait, hopen wij dat de feesten en evenementen, die ons allen zo nauw aan het hart liggen, spoedig kunnen hernemen. Liefst zoals we dat altijd gekend hebben: zonder beperkingen!

Onze Corona waarborg voor feesten en evenementen tijdens COVID-19 pandemie.