DJ Bedrijfsfeest | DJ Personeelsfeest.

Ben je op zoek naar een DJ voor jouw personeelsfeest? DJ Bedrijfsfeest huren uit Aalst, Oost Vlaanderen

Bedrijfsfeest DJ Boeken

DJ Bedrijfsfeest Vlaanderen Brussel

Een personeelsfeest is jouw ideale team building

Ben je op zoek naar een deejay voor jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest?

Een geslaagd bedrijfsfeest met een DJ is een leuke, efficiënte en motiverende incentive voor jouw werknemers en jouw klanten. Een corporate event is namelijk de ideale manier om je stress even opzij te schuiven.

Zo kan je jouw collega’s en zakenrelaties beter leren kennen in een ongedwongen danssfeer.

Onze bedrijfsfeest DJ met discobar zorgt voor een onvergetelijke After Work Party !

DJ Personeelsfeest Vlaanderen en Brussel

Jouw Corporate Event met een bedrijfsfeest DJ

Allround DJ voor jouw personeelsfeest

Corporate DJ Service zoals het hoort

PartyDJ beschikt over een gedreven team van allround personeelsfeest DJ’s.

Ongetwijfeld zoek je voor uw bedrijfsfeest een DJ die jouw personeelsfeest of corporate event netjes in goede banen zal leiden. Van de CEO speech, over de achtergrondmuziek tijdens de receptie tot de ultieme ontlading tijdens jouw spetterend bedrijfsevenement.

Wij verzorgen de muzikale omlijsting van jouw bedrijfsfeest tot in de puntjes!

Je zoekt een goede bedrijfsfeest DJ?

PartyDJ beschikt over een ervaren bedrijfsfeest DJ team. Stuk voor stuk zijn dit gedreven personeelsfeest DJ’s met veel gevoel voor ritme. Wees gerust. Onze platenruiters vullen de dansvloer in een mum van tijd. Jouw corporate event wordt er eentje om niet snel te vergeten!

Personeelsfeest DJ Voor Bedrijfsfeest

Onze personeelsfeest DJ verzorgt jouw bedrijfsfeest tot in de puntjes

Onze allround DJ houdt ten allen tijde rekening met jouw wensen inzake geluidsvolume, verlichting en muziekkeuze tijdens jouw corporate event. Zo ben je er zeker van dat zakelijke besprekingen rustig kunnen plaats vinden. Dit, terwijl de fervente feestbeesten zich uitleven op de dansvloer.

Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan. Onze Party DJ’s verzorgen de muzikale toets van jouw feest graag op topniveau. Je kiest voor een betrouwbare DJ voor bedrijfsfeesten die gebruik maakt van perfect onderhouden kwalitatieve geluidsinstallaties en trendy disco verlichting.

Wij trachten ieder corporate event een unieke uitstraling te geven, mede dankzij een technisch perfecte afwerking. Iets wat jouw gasten absoluut waarderen en dus ook gretig op hun sociale media delen.

Party DJ voor een optimale sfeer!

Professionele DJ Voor Bedrijfsfeest

Kies voor een professionele DJ op jouw bedrijfsfeest

Wij nemen onze job als professionele DJ heel serieus.

Op jouw bedrijfsfeest maken we moeiteloos de overgang van het ene muziekgenre naar het andere.

We pinnen ons niet vast op een bepaalde muziekstroming.

In tegenstelling tot vele jonge, onervaren DJ’s of discotheek DJ’s zullen wij iedereen op de dansvloer krijgen tijdens jouw personeelsfeest.

Zakelijke DJ Inhuren voor Bedrijfsevenement

Jouw bedrijfsevenement zonder zorgen

Wij werken steeds met bindende contracten en facturen. Zo ben je steeds 100% zeker dat onze DJ effectief op jouw feest zal verschijnen. Een zekerheid die je nooit zal hebben, mocht je een goedkope hobby DJ inhuren. Bovendien kan je de BTW op bedrijfsfeesten en personeelsfeesten probleemloos verwerken in jouw boekhouding.

Vergelijk gerust de marktprijzen, maar verlies hierbij de services, de know-how van onze medewerkers en de kwaliteit van de apparatuur niet uit het oog. Zo vermijd je nare verrassingen op het laatste moment.

Party DJ Stijlvol DJ Bedrijfsfeest of DJ Personeelsfeest Corporate DJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.

Personeelsfeest DJ inhuren

Waarom zou je kiezen voor PartyDJ als jouw feestpartner?

Z

Professioneel DJ Team

PartyDJ beschikt over een team van ervaren professionele DJ’s. Stuk voor stuk zijn het spontane feestmakers die maar één doel hebben. Jouw dansvloer te vullen met hordes feestbeesten. Ongetwijfeld krijgen ze zelfs jouw meest timide gast van zijn stoel.

I

Uitgebreide muziek collectie

Onze feest DJ’s zijn constant met muziek bezig. Hun zeer ruime collectie is niet alleen fenomenaal. Ze houden deze ook constant up to date. Dankzij hun zeer breed repertoire aan muziekgenres zorgen zij steevast voor een geweldige party. 

Z

Duidelijke prijsofferte

Als er iets is waar we een grondige hekel aan hebben zijn het nare verrassingen. Daarom communiceren wij zo open mogelijk met onze klanten. Wij zorgen voor een duidelijke all-in offerte met een vaste prijs. Bovendien stellen we je enkele interessante opties voor.

Kwaliteit & Service

We werken enkel met goed onderhouden topmateriaal. We volgen de nieuwste trends op de markt. Onze professionele medewerkers hebben allen een jarenlange ervaring in het vak. Samen zorgen we er voor dat jouw evenement een topper wordt.

Feestverhuur op jouw maat

We denken met je mee over de organisatie van jouw feest of evenement. Van concept tot planning en uitvoering. Wij voorzien alle nodige apparatuur. Indien gewenst staan we ook in voor de techniek & entertainment. Zo kan jij zorgeloos genieten van je feest.

u

Vragen staat vrij

Door onze ruime ervaring op feesten, fuiven en in danscafé’s kunnen we meestal wel goed inschatten welke muzieknummers we op de feestnummers afvuren. Je kan echter op elk moment jouw favoriete verzoekje aanvragen aan de DJ booth.

100% Zekerheid

Heb je die horrorverhalen ook gehoord? Over een DJ die last minute een excuus verzint om het feest te missen. Daarom werken we steeds met contracten. Zo hebben we beiden zekerheid.  Bij het onverwacht uitvallen van een DJ staat steeds een vervang DJ paraat.

24/7 Technische ondersteuning

Niets is zo vervelend dan apparatuur die niet werkt. Helaas gebeurt dit wel eens. Techniek of menselijk handelen liggen meestal aan de basis. Daarom blijven we standby tijdens jouw evenement. We vinden snel de gepaste oplossing.

Jouw office party met onze Corporate DJ

Office Party Corporate DJ Belgium

Music Maestro, Please!

Onze personeelsfeest DJ zorgt voor stijlvol entertainment tijdens jouw bedrijfsfeest.

Als DJ bedrijfsfeest speelt hij op een professionele manier in op de behoeften van het aanwezige publiek. Jong en oud zullen zijn sfeervolle muziekselectie kunnen smaken.

Onze professionele DJ voor bedrijfsfeesten laat de meest verscheidene muziekstijlen aan bod komen. Zo zullen jouw gasten na het bedrijfsfeest met een uitgelaten gevoel huiswaarts keren.

DJ Bedrijfsfeest voor Corporate Events

Jij vraagt, onze Bedrijfsfeest DJ’s draaien !

Om aan zoveel mogelijk muzikale voorkeuren te kunnen beantwoorden, beschikt onze allround corporate DJ over meer dan 45.000 songtitels. Hedendaags, fout, alternatief, oldies, trendy, lounge, … Onze corporate DJ mixt het allemaal naadloos aan elkaar en voelt zich in zowat alle muziekgenres thuis.

Het spreekt vanzelf dat jij en jouw collega’s bijzondere verzoeknummers vooraf kunnen aanvragen voor het personeelsfeest. Jouw favoriete feestmuziek en muziekgenres komen zeker aan bod.

DJ Personeelsfeest uit Aalst (Oost Vlaanderen) heeft professionele bedrijfsfeest DJ's die jouw corporate event tot een topfeest omtoveren.
Discobar te huur met corporate DJ voor jouw bedrijfsfeest, bij PartyDJ uit Aalst (Oost Vlaanderen)

Bedrijfsfeest DJ Vlaanderen & Brussel

Top DJ Trouwfeest Voor Een Onvergetelijk Huwelijk. DJ Trouwfeest en Bruiloft PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.
 • Professionaliteit 99% 99%
 • Inspraak van de klant 92% 92%
 • Aanvoelen van het publiek 99% 99%
 • Bijkomende verzoeknummers mogelijk 90% 90%
{

Wat zijn de ervaringen met PartyDJ op Corporate Events ?

Onze B2B klanten krijgen het laatste woord.

Onze Referenties

Zeer tevreden

“Alles is goed verlopen, iedereen was heel tevreden over de DJ op ons personeelsfeest. Wij zien jullie graag een volgende keer terug! ”

Emilie VDP Project Manager, Dimension Data

Schitterende muziek op ons personeelsfeest

“De muziek van jullie DJ Bedrijfsfeest was ronduit schitterend. Alles was dik in orde ! ”

Nathalie L EU – Comité van de Regio’s

Zeer geslaagd klanten event !

“Bij deze nog even een dikke merci voor de snelle interventie. Het was een zeer geslaagde avond. De klant was enorm tevreden. Het confetti effect was super !”

Sven L Event Manager, BrandEvent

Super leuk personeelsfeest

“Nogmaals hartelijk dank voor het verzorgen van ons personeelsfeest afgelopen vrijdag. Al onze collega’s waren heel tevreden over de DJ tijdens ons event. Wij zien jullie graag volgende keer terug.”

Katleen B Office Coordinator, Sumitomo Chemical Europe

Groot success

“We hebben prima feedback gekregen van de deelnemers. Bedankt voor de flexibiliteit en de samenwerking. Het karaoke-concept was een groot succes.”

Luc A. Vice-President Marketing, Peleman Industries (Unibind)

Goede samenwerking

“Hartelijk dank voor de goede samenwerking. Wij zijn super tevreden over de deejay op ons bedrijfsfeest en zullen dit jaarlijks gaan organiseren. See you next year!”

Kris V. Seminar Consultant, Business Faculty (division of Xylos)

Geweldig dansfeest

“We zijn zeker en vast tevreden! De muziek van jullie personeelsfeest DJ was voor elk wat wils en er is goed gedanst!”

Tina V. PR Manager, ILVA

Top ambiance op kerstfeest

“De ambiance op ons kerst personeelsfeest was top! De DJ Bedrijfsfeest was dik in orde, nogmaals bedankt.”

Ellen VC Concession Manager, Tupperware

De leukste allround DJ tegen de beste prijs

Onze personeelsfeest DJ uit Aalst (Oost Vlaanderen) biedt je steeds de beste prijs kwaliteit verhouding met een onberispelijke service.

DJ Prijs Bedrijfsfeest Personeelsfeest

Het beste DJ Tarief voor jouw Corporate Party

Wij stellen je een alles omvattende prijs voor. Een goede corporate DJ weet immers steeds met zekerheid wanneer het personeelsfeest start. Maar wanneer het eindigt weet niemand vooraf.

Wij besparen je onnodige stress en maken je een forfait prijs van begin tot einde (dus geen DJ prijs per uur). Je krijgt van ons geen onaangename verrassingen na afloop van jouw corporate party.

Jouw Prijs Voor Onze DJ Op Jouw Personeelsfeest

Je krijgt van ons steeds een all in offerte om jouw personeelsfeest te verzorgen (inclusief discobar, klank, licht en een ervaren DJ voor bedrijfsfeesten.

Maar daar hoeft het niet te stoppen.

We stellen je tevens wat bijkomende  mogelijkheden voor om jouw corporate event net wat exclusiever te maken.

Denk maar aan confetti effecten, party gadgets of sfeervolle uplighting in de feestruimte.

Enkele Van Onze Klanten

DJ Bedrijfsfeest
DJ Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest DJ
Bedrijfsfeest DJ
DJ Personeelsfeest
DJ Personeelsfeest
DJ Corporate Event
DJ Personeelsfeest
DJ Bedrijfsfeest Aalst
DJ Bedrijfsfeest Gent
DJ Bedrijfsfeest Brussel
Corporate DJ Gent
DJ Personeelsfeest Aalst

Corporate DJ voor events in Vlaanderen & Brussel

Vanuit onze uitvalsbasis te Aalst zijn de meeste feestlocaties doorheen Vlaanderen en Brussel makkelijk bereikbaar voor onze bedrijfsfeest DJ.

Lokaal zijn we vooral actief in de regio Aalst, Lede, Dendermonde en Zottegem. Onze DJ verzorgt ook bedrijfsfeesten in gans de provincies Oost-Vlaanderen (Gent, Lochristi, Eeklo, Lokeren, Oudenaarde, Aalter), Vlaams Brabant (Dilbeek, Zaventem, Grimbergen, Meise, Lennik, Opwijk) en in Brussel. Soms spelen we zelfs personeelsfeesten in West-Vlaanderen of Antwerpen.

DJ Brussel

DJ Aalst

DJ Vlaams Brabant

DJ Dendermonde

DJ Waasland

DJ Lede

DJ Gent

DJ Zottegem

Personeelsfeest DJ Boeken

CORPORATE EVENT ZONDER ZORGEN: WIJ ZORGEN ECHT VOOR ALLES!

· huur licht en geluid
· opbouw en afbouw apparatuur
· grondige voorbereiding
· reserve corporate DJ (backup)
· technische permanentie
· transport & parkeerkosten
· persoonlijke service
· verzekering & DJ licentie

Stuur Een Mail

Bel Ons

0486 963 031

Prijs Vragen

Bekijk ook onze andere DJ Formules

Partydj is ook te vinden op www.entertainment-info.be en via de Feestwijzer website.

FAQ – Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag niet in het lijstje? Bel ons dan even via (+32) 0486-963 031. We helpen je graag verder.

Hoe berekent PartyDJ de offerte voor een feest?

Ieder feest is uniek. Tenminste, wij trachten jouw feest zo uniek mogelijk te maken. Daarom personaliseren wij iedere offerte op maat van de klant.

De uiteindelijke prijs die we je zullen voorstellen zal zich baseren op volgende factoren:

 • waar gaat het feest door?
 • hoe groot is de feestlocatie?
 • vindt dit binnen of buiten plaats?
 • zijn er andere bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden?

Van zodra we over deze informatie beschikken kunnen we aan de slag. We stellen jouw offerte op. Voor 99% van de feesten past dit perfect binnen een all-in forfait. In uitzonderlijke gevallen werken we echter met een minimum forfait, dat je kan aanvullen met extra uren.

We willen dat jij als klant tevreden bent. Er volgen dus nooit verrassingen achteraf. Je krijgt waarvoor je betaalt. En dat lijkt ons meer dan normaal.

Kunnen wij Party DJ boeken voor onze regio?

Je kan onze apparatuur & DJ bedrijfsfeest boeken voor jouw personeelsfeest doorheen gans Vlaanderen & België:

Aaigem – Aalst – Affligem – Appels – Appelterre – Aspelare – Asse – Baardegem – Baasrode – Bambrugge – Bavegem – Beervelde – Berlare – Brussel – Buggenhout – Burst – Denderbelle – Denderhoutem – Denderleeuw – Dendermonde – Denderwindeke – Destelbergen – Dilbeek – Eichem – Erembodegem – Erondegem – Erpe – Gent –Gentbrugge – Geraardsbergen – Gooik  – Grimbergen – Gijzegem – Grembergen – Haaltert – Hamme – Heldergem – Hekelgem – Herdersem – Herzele – Hofstade – Iddergem – Impe – Kerksken – Lebbeke – Laarne – Lede – Lennik – Liedekerke – Lieferinge – Lierde – Lochristi – Lokeren – Mariakerke – Meerbeke – Merelbeke – Meise – Meldert – Merchtem – Mere – Meise – Mespelare – Moerzeke – Moorsel – Nederhasselt – Neigem – Nieuwerkerken – Ninove – Okegem – Oordegem – Oosterzele – Opdorp – Opstal – Opwijk – Ottergem – Oudegem – Outer – Overmere – Papegem – Pollare – Ressegem – Roosdaal – Schellebelle – Schoonaarde – Serskamp – Sint-Antelinks – Sint-Gillis – Sint-Martens-Latem – Sint-Niklaas – Sint-Pieters-Leeuw – Smetlede – Ternat – Temse – Tervuren – Uitbergen – Vilvoorde – Vlekkem – Vlierzele – Voorde – Wanzele – Welle – Wemmel – Wetteren – Wichelen – Wieze – Woubrechtegem – Zele – Zelzate – Zottegem – Zwijnaarde – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Antwerpen – Vlaams Brabant

Volgt er na de boeking nog een persoonlijk gesprek met de DJ?

Ja hoor. We geven je de contactgegevens van jouw DJ door van zodra je jouw boeking bevestigt. Bovendien spelen we hem alle informatie over jouw feest onmiddellijk door.

Vanaf dat moment kan je hem contacteren via telefoon, mail of video conferentie. Mocht je dit echter uit het oog verliezen, dan contacteert hij je zelf wel een tiental dagen voor het feest. Zo kan hij alles rustig voorbereiden.

We werken echter ook met een uitgebreid wensen formulier voor jouw feest. We sturen je de desbetreffende link door via mail. Wanneer je even de tijd neemt om dit in te vullen, ontvangen wij graag het antwoord op al onze vragen.

Is er nadien nog iets niet duidelijk? Dan kunnen we zeker en vast een persoonlijke bespreking voorzien.

Contacteren jullie ook de locatie?

Absoluut. Dat is iets waar jij je geen zorgen over hoeft te maken. Op de dag van jouw evenement heb je wel andere dingen aan je hoofd.

We bespreken met de uitbater wanneer we de opbouw en de afbouw van onze apparatuur kunnen voorzien. Bezorg ons dus zeker de contactgegevens. Dan overlopen we dit samen met hem of haar. Zo kan hij ons tevens inlichten over eventuele praktische en technische zaken waar we rekening moeten mee houden.

Zijn er andere leveranciers of artiesten die we moeten contacteren? Laat het ons zeker tijdig weten. Dan doen we het nodige.

Hoe verloopt de betaling?

Op het moment van de boeking zullen we je vragen om een voorschot te betalen. Doorgaans bedraagt dit de helft van de overeengekomen prijs. Van zodra we dit ontvangen ontvang je van ons een factuur als betaalbewijs. Zo zijn we allen zeker dat dit evenement vast ligt.

Het saldo dien je te uiterlijk te betalen bij de aanvang van het feest.

Betaalmogelijkheden

 • via voorafgaande overschrijving: op aanvraag kunnen wij je vooraf de factuur overmaken
 • cash: contante betaling bij aanvang van het evenement blijft mogelijk
 • geen mogelijkheid tot betalen via bank- of creditkaart

Een uitgebreide lijst van allerlei vragen over jouw feest vind je terug door op onderstaande FAQ knop te drukken.

Klaar om Jouw ultieme feest te beleven?

Sinds 1997 beleven onze klanten onvergetelijke evenementen.

Jouw feest is & blijft onze passie.

Ons Kantoor

Capucienenlaan 104
9300 Aalst
Oost-Vlaanderen (BE)

Routebeschrijving
Bezoek: enkel na afspraak.

Contacteer Ons

info{@}partydj.be
(+32) 486-963 031

Openingsuren

Elke dag tussen 8u30 & 19u30.
Magazijn: enkel na afspraak.

Inhoud verberg
1. DJ Bedrijfsfeest | DJ Personeelsfeest.