DJ Trouwfeest | Jouw 100% Exclusieve Trouw DJ.

Op zoek naar een DJ Trouwfeest? PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen is jouw beste keuze als Trouwfeest DJ.

Exclusieve Trouwfeest DJ Service

Ben je op zoek naar een geweldige DJ voor jouw trouwfeest? Zoek niet verder, want we hebben alles wat je nodig hebt om jouw feest tot een succes te maken!

Een trouwfeest zonder goede muziek is als een feest zonder taart. Daarom bieden wij de beste professionele DJ’s die weten hoe ze jouw feest naar een hoger niveau kunnen tillen.

Onze DJ’s hebben jarenlange ervaring op bruiloften en weten precies hoe ze de sfeer erin kunnen houden. Met onze top-notch geluidssystemen en verlichting creëren we de perfecte feestsfeer waar iedereen van zal genieten.

Laat onze DJ’s de dansvloer verlichten op jouw speciale dag!

 

Trouwfeest DJ Service

Jouw Trouwfeest Wordt Een Schot In De Roos !

Een goede trouwfeest DJ zorgt er voor dat jouw huwelijksfeest een schot in de roos wordt.

Het Party DJ team bouwde de voorbije 20 jaar een stevige reputatie op binnen het trouwgebeuren.

Zo mochten onze deejays in het verleden een groot aantal bruiloften opluisteren doorheen Vlaanderen en België.

Onze allround trouwfeest DJ’s hebben dan ook een zeer ruime ervaring in het verzorgen van wedding parties.

Onze DJ trouwfeest tovert de afsluiter van de mooiste dag van jullie leven om tot een onvergetelijke trouwfuif !

DJ Huwelijksfeest België

DJ Huwelijksfeest: de beste DJ service voor jouw droomavond

Hoe kan je nu de beste trouw DJ vinden?

Tegenwoordig zijn er heel wat trouw DJ’s op de markt.

De meesten onder hen kunnen wel twee platen na elkaar spelen.

Maar hoeveel kunnen een goede trouwfeest DJ set brengen?

Op jouw bruiloft loopt de samenstelling van het publiek doorgaans heel erg uiteen.

De muzieksmaken van jullie genodigden zijn ongetwijfeld ook zeer divers.

De kunst van een goede DJ op jouw trouwfeest bestaat erin om deze muziekstijlen keer op keer in een mooi geheel te mixen.

Zo slaagt hij er in om een spetterende feestavond te creëren. Net als een chef kok met zijn gerechten doet.

Dankzij een goede voorbereiding, een luisterend oor, onze grondige muziekkennis en onze ruime ervaring slaagt onze huwelijksfeest DJ er steevast in de dansvloer te vullen.

Ben je op zoek naar de ideale sfeermaker voor jouw dansavond? Lees dan even verder wat ons trouwfeest DJ team voor jou kan betekenen.

Je zoekt natuurlijk een goede trouw DJ

PartyDJ beschikt over een ervaren trouwfeest DJ team. Stuk voor stuk zijn dit top DJ’s met gevoel voor ritme. Zij zullen jouw bruiloft netjes in goede banen leiden. Van de naamafroeping, over de achtergrondmuziek tot de ultieme ontlading tijdens een spetterende trouwfuif !

DJ Huren Trouwfeest

Zorgeloos feesten met onze professionele service

Z

Professioneel DJ Team

PartyDJ beschikt over een team van ervaren professionele deejays. Stuk voor stuk zijn het spontane feestmakers die maar één doel hebben. Jouw dansvloer te vullen met hordes feestbeesten. Ongetwijfeld krijgen ze zelfs jouw meest timide gast van zijn stoel.

I

Uitgebreide muziek collectie

Onze feest DJ’s zijn constant met muziek bezig. Hun zeer ruime collectie is niet alleen fenomenaal. Ze houden deze ook constant up to date. Dankzij hun zeer breed repertoire aan muziekgenres zorgen zij steevast voor een geweldige party. 

Z

Duidelijke prijsofferte

Als er iets is waar we een grondige hekel aan hebben zijn het nare verrassingen. Daarom communiceren wij zo open mogelijk met onze klanten. Wij zorgen voor een duidelijke all-in offerte met een vaste prijs. Bovendien stellen we je enkele interessante opties voor.

Kwaliteit & Service

We werken enkel met goed onderhouden topmateriaal. We volgen de nieuwste trends op de markt. Onze professionele medewerkers hebben allen een jarenlange ervaring in het vak. Samen zorgen we er voor dat jouw evenement een topper wordt.

Feestverhuur op jouw maat

We denken met je mee over de organisatie van jouw feest of evenement. Van concept tot planning en uitvoering. Wij voorzien alle nodige apparatuur. Indien gewenst staan we ook in voor de techniek & entertainment. Zo kan jij zorgeloos genieten van je feest.

u

Vragen staat vrij

Dankzij onze meer dan 25 jaar DJ ervaring op feesten, fuiven en in danscafé’s kunnen we meestal wel goed inschatten welke muzieknummers we op jouw publiek afvuren. Je kan echter op elk moment jouw favoriete verzoekje aanvragen aan de DJ booth.

100% Zekerheid

Heb je die horrorverhalen ook gehoord? Over een DJ die last minute een excuus verzint om het feest te missen. Daarom werken we steeds met contracten. Zo hebben we beiden zekerheid.  Bij het onverwacht uitvallen van een deejay staat steeds een vervang DJ paraat.

24/7 Technische ondersteuning

Niets is zo vervelend dan apparatuur die niet werkt. Helaas gebeurt dit wel eens. Techniek of menselijk handelen liggen meestal aan de basis. Daarom blijven we standby tijdens jouw evenement. We vinden snel de gepaste oplossing.

All-in Service voor een geslaagd avondfeest

We begrijpen dat je op jouw trouwdag van elk moment wil genieten zonder je zorgen te maken over technische problemen en andere rompslomp.

Daarom bieden wij een unieke professionele service die alle zorgen uit handen neemt.

Onze DJ’s zorgen voor een naadloze overgang tussen de nummers en houden de sfeer erin.

We regelen de op- en afbouw van de geluids- en verlichtingssystemen en zorgen ervoor dat alles op tijd klaarstaat voor jouw grote dag.

Trouw DJ voor huwelijksfeest gezocht? Boek nu jouw bruiloft DJ bij PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.

Onze bruiloft DJ verzorgt jouw feest van A tot Z

Onze professionele DJ’s houden ten allen tijde rekening met jouw wensen inzake geluidsvolume, belichting en muziekkeuze.

Zo kunnen de mensen aan de toog rustig een babbeltje slaan, terwijl de meest fervente feestbeesten zich uitleven op de dansvloer.

Onze trouw DJ’s gebruiken steeds perfect onderhouden moderne kwaliteits apparatuur, een warm klinkende geluidsinstallatie en een sfeervolle lichtinstallatie.

Wij trachten iedere bruiloft een exclusieve uitstraling te geven, mede dankzij een technisch perfecte afwerking.

Iets wat jouw gasten absoluut waarderen en dus ook foto’s gretig delen op hun sociale media.

Discobar trouwfeest. Allround DJ huren voor een onvergetelijke bruiloft.

Kies voor een professionele deejay op jouw bruiloft

Wij nemen onze job als trouw DJ heel serieus.

We maken moeiteloos de overgang van het ene muziekgenre naar het andere. We pinnen ons niet vast op een bepaalde muziekstroming.

In tegenstelling tot vele onervaren deejays of discotheek DJ’s zullen onze trouwfeest DJ’s al jouw vrienden en familie op de dansvloer krijgen tijdens jouw wedding party.

Bovendien werken wij met bindende contracten. Zo ben je steeds 100% zeker dat onze deejay effectief op jouw feest zal verschijnen. Een zekerheid die een goedkope hobby deejay je nooit zal bieden.

Vergelijk gerust de DJ trouwfeest prijzen, maar verlies hierbij de services en de kwaliteit van de apparatuur niet uit het oog. Zo vermijd je nare verrassingen op het laatste moment.

DJ op jouw bruiloft: dansmuziek die aanslaat!

DJ Voor Trouwfeest Oost Vlaanderen

Jij vraagt, wij draaien !

Bij PartyDJ draait het allemaal om jouw tevredenheid. Daarom bieden we gepersonaliseerde muziek service die precies past bij jouw muziekstijl. Of je nu een fan bent van moderne popmuziek, lekker dansbare house, klassieke danshits of gewoon wat old-school rock-‘n-roll, onze trouwfeest DJ’s stellen een playlist samen die past bij jouw stijl en smaak.

Jouw huwelijksfeest moet uniek en onvergetelijk zijn, dus laat ons jouw dansfeest dirigeren!

Verzoekjes vragen aan de trouw DJ

Onze DJ’s zijn zeer flexibel en kunnen zich aanpassen aan jouw specifieke wensen en voorkeuren. Of je nu wilt dat we bepaalde nummers draaien, verzoeken van gasten opnemen, of speciale aankondigingen doen, we staan altijd voor je klaar.

Vraag dus gerust bijzondere verzoeknummers aan jouw trouw DJ. Zo kan hij jouw favoriete muziek genres draaien tijdens jouw trouwfuif.

Heb je echter nummers of genres die je absoluut niet wil horen tijdens het feest? Geef dit zeker door aan jullie DJ trouwfeest. Dan kan hij hier rekening mee houden tijdens zijn DJ set.

Achtergrondmuziek op jouw huwelijk

Vele zaaluitbaters staan bij bruiloften zelf in voor de afroeping en de achtergrondmuziek. Je kan daarom ook kiezen om jouw trouwfeest DJ op je huwelijk pas te laten starten tijdens het dessert. Dit vertaalt zich natuurlijk in een lagere prijs.

Informeer dus even vooraf of dit op jouw locatie ook het geval is.

DJ Trouwfeest Muziek

Zoek je jouw ideale openingsdans voor bruid & bruidegom?

Onze trouw deejays hebben alvast onze meest gewaardeerde openingsdansen voor jullie huwelijk samen gebracht in deze Spotify Bruiloft-playlist.

Huwelijksfeest DJ voor ieders budget

Onze ervaren trouw DJ’s uit Aalst (Oost Vlaanderen) bieden je steeds de beste prijs kwaliteit verhouding met een onberispelijke service.

DJ Trouwfeest Prijs. Wat kost een DJ?

Betaalbaar DJ Tarief Voor Huwelijksfeesten

Het totale budget voor het organiseren van een bruiloft is geen lachertje. Dat weten wij maar al te goed.

Daarom stellen we je een alles omvattende prijs voor.

Een goede huwelijk DJ weet immers steeds met zekerheid wanneer de trouwfuif start. Maar wanneer het eindigt weet niemand vooraf.

Wij besparen je onnodige stress en maken je een forfait prijs van begin tot einde (dus geen DJ prijs per uur).

Je krijgt van ons geen onaangename verrassingen na afloop van jouw bruiloft.

Wat is de gemiddelde prijs van een DJ op een trouwfeest?

Gemiddelde verdeling van het trouw budget

 • Feestzaal & Catering 37% 37%
 • Trouwringen 23% 23%
 • Trouwkledij Bruid & Bruidegom 12% 12%
 • Wedding Planner & Ceremonie 11% 11%
 • Foto & Video 7% 7%
 • Huwelijk decoratie & sfeer 6% 6%
 • DJ Trouwfeest 4% 4%
Trouw DJ zoeken? Wij hebben verscheidene feest DJ's die je kan boeken voor jouw bruiloft. PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.

Wat herinnert men zich na de bruiloft?

 • DJ Huwelijk (Dansfeest) 38% 38%
 • Trouwkledij Bruid & Bruidegom 18% 18%
 • Huwelijk decoratie & sfeer 15% 15%
 • Feestzaal & Catering 12% 12%
 • Wedding Planner & Ceremonie 9% 9%
 • Foto & Video 8% 8%
 • Trouwringen 0% 0%
Trouwfeest DJ ✓ Allround DJ Huwelijksfeest. PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen
DJ Trouwfeest Inhuren Aan Betaalbare Prijs. DJ Huwelijksfeest. PartyDJ als Trouwfeest DJ en DJ Huwelijksfeest uit Aalst, Oost Vlaanderen.

DJ Trouwfeest Prijs

Je krijgt van ons steeds een all in offerte om jouw huwelijksfeest te verzorgen (inclusief discobar, licht en geluid, en een professionele DJ trouwfeest).

Maar daar hoeft het niet te stoppen. We stellen je tevens wat bijkomende mogelijkheden voor om deze grote dag net wat exclusiever te maken.

Denk maar aan confetti effecten, laaghangende rook tijdens jullie openingsdans of sfeervolle uplighting in de feestruimte.

Party DJ Trouwfeest Oost-Vlaanderen

Top DJ Trouwfeest Voor Een Onvergetelijk Huwelijk. DJ Trouwfeest en Bruiloft PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.
 • Professionaliteit 99% 99%
 • Inspraak van de klant 92% 92%
 • Aanvoelen van het publiek 99% 99%
 • Bijkomende verzoeknummers mogelijk 90% 90%
{

Wat zijn de ervaringen met PartyDJ op huwelijksfeesten ?

Onze klanten krijgen het laatste woord.

Onze Referenties

Fantastisch dansfeest

“Ik wil jullie graag bedanken voor het verzorgen van een fantastisch dansfeest. Vele vrienden vroegen me wie die goede trouw dj was, omdat hij iedereen blij verraste met een toch wel zeer goede set.”

 

Alexander.

Top DJ!

“Nogmaals bedankt voor het onvergetelijk huwelijksfeest. Wij (en wij niet alleen) waren super tevreden over jullie trouw DJ.”

 

Tom & Sofie.

Super ambiance

“Wij danken u voor de professionele trouwfeest DJ en de super ambiance op ons huwelijk. De feedback van vrienden & familie was top.”

 

Hans & Elke.

Geweldige DJ

“We willen jou via deze weg nogmaals bedanken. Jullie trouwfeest DJ was echt geweldig! Van het begin tot het einde zorgde hij er voor dat de dansvloer vol stond. Hij nam het volk mee en liet ze niet meer los. Zelfs familieleden die nooit eerder een danspasje waagden, zetten hun eerste stappen tijdens ons huwelijksfeest. Jullie hielden je aan de afgesproken genres. Bovendien konden onze gasten mee de muziekkeuze te bepalen. Jullie feest DJ mixte de nummers moeiteloos door mekaar, waardoor het volk helemaal uit hun dak ging. Kortom: woorden kunnen niet omschrijven hoe groot jullie aandeel is in het slagen van ons avondfeest. Een welgemeende DANK JE WEL voor dit fantastisch trouwfeest !”

 

Dhr. & Mevr. Wijndaele.

Top service

“Heel erg bedankt voor de goede zorgen en de leuke draaiavond van jullie deejay. Wij zijn vol lof over jullie dienstverlening en klantvriendelijkheid. In de toekomst zullen we zeker nog beroep doen op jullie diensten. We wensen jullie nog veel succes en nogmaals onze hartelijke dank!”

 

Isabelle & Patrick.

Trouwfeesten in Vlaanderen & Brussel

Vanuit onze uitvalsbasis te Aalst zijn de meeste feestzalen doorheen Vlaanderen en Brussel makkelijk bereikbaar voor onze bruiloft DJ.

Lokaal is onze DJ trouwfeest vooral actief in de regio Aalst, Lede, Dendermonde, Wetteren en Zottegem.

Onze DJ speelt echter ook op huwelijksfeesten in de provincies Oost-Vlaanderen (Gent, Lochristi, Lokeren, Eeklo, Oudenaarde, Aalter), Vlaams Brabant (Dilbeek, Zaventem, Grimbergen, Meise, Lennik, Opwijk) en in Brussel.

Soms spelen onze feest DJ’s zelfs op bruiloften in West-Vlaanderen of Antwerpen.

Brussel

Aalst

Vlaams Brabant

Dendermonde

Waasland

Lede

Gent

Zottegem

Tips voor een fantastisch feest

Meer tips & handige tools inzake het organiseren van jouw huwelijk vind je bij Eventplanner.

Allround DJ Trouwfeest Boeken?

DJ Trouwfeest | Jouw 100% Exclusieve Trouw DJ • PartyDJ

WIJ ZORGEN ECHT VOOR ALLES!

· huur licht en geluid
· opbouw en afbouw apparatuur
· grondige voorbereiding
· reserve DJ (backup)
· technische permanentie
· transport & parkeerkosten
· persoonlijke service
· verzekering & DJ licentie

Waar wacht je nog op?

Boek vandaag nog jouw trouwdj bij PartyDJ.be en we zullen ervoor zorgen dat je feest een onvergetelijke ervaring wordt !

ons mailen

ons opbellen

0486 963 031

Prijs Vragen

Bekijk ook onze andere formules

Partydj is ook te vinden op www.entertainment-info.be en via de Feestwijzer website.

FAQ – Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag niet in het lijstje? Bel ons dan even via (+32) 0486-963 031. We helpen je graag verder.

Hoe berekent PartyDJ de offerte voor een feest?

Iedere bruiloft is uniek. Tenminste, wij trachten jouw trouwfeest zo uniek mogelijk te maken. Daarom personaliseren wij iedere offerte op maat van de klant.

De uiteindelijke prijs die we je zullen voorstellen zal zich baseren op volgende factoren:

 • waar gaat het feest door?
 • hoe groot is de feestlocatie?
 • vindt dit binnen of buiten plaats?
 • zijn er andere bijzonderheden waar onze DJ trouwfeest rekening mee moeten houden?

Van zodra we over deze informatie beschikken kunnen we aan de slag. We stellen jouw offerte op. Voor 99% van de feesten past dit perfect binnen een all-in forfait. In uitzonderlijke gevallen werken we echter met een minimum forfait, dat je kan aanvullen met extra uren.

We willen dat jij als klant tevreden bent. Er volgen dus nooit verrassingen achteraf. Je krijgt waarvoor je betaalt. En dat lijkt ons meer dan normaal.

Kunnen wij Party DJ boeken voor onze regio?

Je kan onze apparatuur & professionele DJ boeken voor jouw wedding party doorheen gans Vlaanderen & België:

Aaigem – Aalst – Affligem – Appels – Appelterre – Aspelare – Asse – Baardegem – Baasrode – Bambrugge – Bavegem – Beervelde – Berlare – Brussel – Buggenhout – Burst – Denderbelle – Denderhoutem – Denderleeuw – Dendermonde – Denderwindeke – Destelbergen – Dilbeek – Eichem – Erembodegem – Erondegem – Erpe – Gent –Gentbrugge – Geraardsbergen – Gooik  – Grimbergen – Gijzegem – Grembergen – Haaltert – Hamme – Heldergem – Hekelgem – Herdersem – Herzele – Hofstade – Iddergem – Impe – Kerksken – Lebbeke – Laarne – Lede – Lennik – Liedekerke – Lieferinge – Lierde – Lochristi – Lokeren – Mariakerke – Meerbeke – Merelbeke – Meise – Meldert – Merchtem – Mere – Meise – Mespelare – Moerzeke – Moorsel – Nederhasselt – Neigem – Nieuwerkerken – Ninove – Okegem – Oordegem – Oosterzele – Opdorp – Opstal – Opwijk – Ottergem – Oudegem – Outer – Overmere – Papegem – Pollare – Ressegem – Roosdaal – Schellebelle – Schoonaarde – Serskamp – Sint-Antelinks – Sint-Gillis – Sint-Martens-Latem – Sint-Niklaas – Sint-Pieters-Leeuw – Smetlede – Ternat – Temse – Tervuren – Uitbergen – Vilvoorde – Vlekkem – Vlierzele – Voorde – Wanzele – Welle – Wemmel – Wetteren – Wichelen – Wieze – Woubrechtegem – Zele – Zelzate – Zottegem – Zwijnaarde – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Antwerpen – Vlaams Brabant

Volgt er na de boeking nog een persoonlijk gesprek met de DJ?

Ja hoor. We geven je de contactgegevens van jouw professionele DJ door van zodra je jouw boeking bevestigt. Bovendien spelen we hem alle informatie over jouw huwelijksfeest onmiddellijk door.

Vanaf dat moment kan je hem contacteren via telefoon, mail of video conferentie. Mocht je dit echter uit het oog verliezen, dan contacteert hij je zelf wel een tiental dagen voor het feest. Zo kan hij alles rustig voorbereiden.

We werken echter ook met een uitgebreid wensen formulier voor jouw feest. We sturen je de desbetreffende link door via mail. Wanneer je even de tijd neemt om dit in te vullen, ontvangen wij graag het antwoord op al onze vragen.

Is er nadien nog iets niet duidelijk? Dan kunnen we zeker en vast een persoonlijke bespreking voorzien.

Contacteren jullie ook de locatie?

Absoluut. Dat is iets waar jij je geen zorgen over hoeft te maken. Op de dag van jouw evenement heb je wel andere dingen aan je hoofd.

We bespreken met de uitbater wanneer we de opbouw en de afbouw van onze apparatuur kunnen voorzien. Bezorg ons dus zeker de contactgegevens. Dan overlopen we dit samen met hem of haar. Zo kan hij ons tevens inlichten over eventuele praktische en technische zaken waar we rekening moeten mee houden.

Zijn er andere leveranciers of artiesten die onze DJ trouwfeest moet contacteren? Laat het ons zeker tijdig weten. Dan doen we het nodige.

Hoe verloopt de betaling?

Op het moment van de boeking zullen we je vragen om een voorschot te betalen. Doorgaans bedraagt dit de helft van de overeengekomen prijs. Van zodra we dit ontvangen ontvang je van ons een factuur als betaalbewijs. Zo zijn we allen zeker dat dit evenement vast ligt.

Het saldo dien je te uiterlijk te betalen bij de aanvang van het feest.

Betaalmogelijkheden

 • via voorafgaande overschrijving: op aanvraag kunnen wij je vooraf de factuur overmaken
 • cash: contante betaling bij aanvang van het evenement blijft mogelijk
 • geen mogelijkheid tot betalen via bank- of creditkaart

Een uitgebreide lijst van allerlei vragen over jouw feest vind je terug door op onderstaande FAQ knop te drukken.

Klaar om Jouw ultieme feest te beleven?

Sinds 1997 beleven onze klanten onvergetelijke evenementen.

Jouw feest is & blijft onze passie.

Ons Kantoor

Capucienenlaan 104
9300 Aalst
Oost-Vlaanderen (BE)

Routebeschrijving
Bezoek: enkel na afspraak.

Contacteer Ons

info{@}partydj.be
(+32) 486-963 031

Openingsuren

Elke dag tussen 8u30 & 19u30.
Magazijn: enkel na afspraak.

Inhoud verberg
1. DJ Trouwfeest | Jouw 100% Exclusieve Trouw DJ.