Privacyverklaring

Door deze website te gebruiken, ga je uitdrukkelijk akkoord met deze Privacyverklaring. Mocht je bij het lezen van de Privacyverklaring niet akkoord gaat met de inhoud ervan, word je verzocht om geen verder gebruik te maken van onze website.

DB Projects & Sounds (PartyDJ), gevestigd op de Capucienenlaan 104/9 te 9300 Aalst (België), is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
DB Projects & Sounds – partydj.be
Capucienenlaan 104/9
9300 Aalst (België)
Telefoon: +32 486 96 30 31

Bart Van Hauwermeiren is de Functionaris Gegevensbescherming van DB Projects & Sounds (PartyDJ). Hij is te bereiken via info AT partydj DOT be

Persoonsgegevens die wij verwerken

DB Projects & Sounds (PartyDJ) verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf actief aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@partydj.be, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

DB Projects & Sounds (PartyDJ) verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– DB Projects & Sounds (PartyDJ) analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– DB Projects & Sounds (PartyDJ) verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

DB Projects & Sounds (PartyDJ) neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van DB Projects & Sounds (PartyDJ)) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

DB Projects & Sounds (PartyDJ) bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden
Voor- en achternaam: 7 jaar, om wettelijke boekhoudkundige verplichtingen
Adresgegevens: 7 jaar, om wettelijke boekhoudkundige verplichtingen
Telefoonnummer: 7 jaar, om wettelijke boekhoudkundige verplichtingen
E-mailadres: 7 jaar, om wettelijke boekhoudkundige verplichtingen

Delen van persoonsgegevens met derden

DB Projects & Sounds (PartyDJ) verstrekt alleen gegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

DB Projects & Sounds (PartyDJ) gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. DB Projects & Sounds (PartyDJ) gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden die browsers aanbieden om cookies te beheren.

Google Chrome

Open je browser. Klik op het Chrome-menu en kies daarna instellingen. Klik op geavanceerde instellingen weergeven en daarna in het gedeelte ‘Privacy’ op de knop Instellingen voor inhoud. In het gedeelte ‘Cookies’ kan je de cookieinstellingen aanpassen en cookies verwijderen.

Internet Explorer

Open je browser. Klik op Gereedschap/Extra en daarna op Internetopties. Klik op het gedeelte ‘Privacy’ en kies via de schuifregelaar het gewenste niveau. Je kan dit ook manueel aanpassen door op Geavanceerd te klikken. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen permanente en directe cookies (first party cookies), permanente indirecte cookies (third party cookies) en tijdelijke cookies (session cookies). Cookies verwijderen kan via het hoofdscherm van internetopties.

Mozilla Firefox

Open je browser. Klik op de menukop en kies Opties. Daarna selecteert u Privacy. Stel Firefox in op Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis. Om cookies in te schakelen, vink je Cookies van websites accepteren aan. Om cookies uit te schakelen, haal je dit vinkje weg. Firefox biedt je ook de mogelijkheid om cookies van derden (third party cookies) uit te schakelen. Daarnaast kan je ook instellen hoe lang cookies bewaard mogen blijven. Door te klikken op Cookies tonen kan je één of meerdere cookies verwijderen.

Safari

Open je browser. In Safari is cookiebeheer beperkt tot een scherm. In het tabblad Voorkeuren klikt u op Privacy. Je hebt daarna drie mogelijkheden voor het accepteren van cookies. Via ‘Verwijder alle websitegegevens’ kan je ook cookies verwijderen.

Opera

Open je browser. Klik op het menu Extra en daarna op Voorkeuren. Via Geavanceerd en Cookies stel je de cookiesinstellingen in. Je beschikt ook over de mogelijkheid om nieuwe cookies automatisch te laten verwijderen bij het afsluiten van elke internetsessie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te beslissen over elke cookies die naar je computer wordt gezonden. Je doet dit door op Mij vragen voor het accepteren van cookies te klikken. Elke keer wanneer een site een cookie wil opslaan, verschijnt er een dialoogvenster.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Gedetailleerde cookie-informatie

Naam: Google Analytics
Doel: Monitoring
Omschrijving: Deze gegevens gebruiken we om de werking en het gebruiksgemak van onze website te verbeteren. Ook voor het maken van statistieken waarmee we onze website kunnen verbeteren.

Naam: Twitter
Doel: Social Media
Omschrijving: Er worden cookies geplaatst om jouw voorkeuren te kunnen volgen op dit social mediaplatform.

Naam: Facebook
Doel: Social Media
Omschrijving: Er worden cookies geplaatst om jouw voorkeuren te kunnen volgen op dit social mediaplatform.

Naam: LinkedIn
Doel: Social Media
Omschrijving: Deze cookie zorgt dat de websitebezoeker gemakkelijk (blog)artikelen kan delen met LinkedIn.

Naam: Google+
Doel: Social Media
Omschrijving: Deze cookie zorgt dat de websitebezoeker gemakkelijk (blog)artikelen kan delen met Google Plus.

Onze Website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc. (“Google”). Ook Google Analytics gebruikt cookies. Het gaat hierbij om cookies van Google zelf (Google Analytics cookies) en zogenaamde dubbelklikcookies (Double Click cookies). De informatie die door die cookies wordt verzameld via jouw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt doorgegeven aan een server van Google Inc. en daar opgeslagen. Google gebruikt die informatie om jouw gebruik van de website voor ons te beoordelen, om verslagen op te stellen van de websiteactiviteiten en om diensten aan te bieden die verband houden met het gebruik van de website en het internet, in het bijzonder functies voor Display-reclame en remarketing. We gebruiken hiervoor de advertentiefuncties van Google Analytics. Deze advertentiefuncties vormen een verzameling functies waarvoor de advertentiecookies van Google worden gebruikt. In het specifiek gaat dit over remarketing met Google Analytics, rapportage voor Google Display Netwerk-vertoningen, integraties van het DoubleClick platform en rapporten voor demografische en interessecategorieën van Google Analytics. Meer informatie over deze advertentiefuncties vind je hier: https://support.google.com/analytics/answer/3450482?hl=nl.

Google mag de verkregen informatie ook aan derden overdragen. Google zal in geen geval uw IP-adres combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Door het gebruik van deze website ga je er mee akkoord dat Google de informatie van de over jou verzamelde gegevens gebruikt zoals hierboven beschreven.

Wij willen je erop wijzen dat onze Website de extensie “anonymizeIp()” gebruikt om de bescherming van gegevens te verbeteren. IP-adressen worden alleen verkort geregistreerd en verder verwerkt. Daarmee wordt een directe persoonlijke betrokkenheid bij de analyse van het gebruik van onze website uitgesloten. U kunt het installeren van cookies door Google Analytics via een bepaalde instelling van uw browser voorkomen.

Zo kan je ook jouw recht (ook voor de toekomst) uitoefenen om bezwaar te maken tegen de gegevensverzameling, -verwerking en –gebruik van Google Analytics. Hiervoor kunt u de opt-out browser add-on voor Google Analytics installeren. Je voorkomt hiermee, dat Google Analytics informatie over jouw website-bezoeken opslaat. Meer informatie en instructies over het downloaden en installeren van deze desactiverings add-on kunt u hier vinden: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl.

Hou er rekening mee dat het gebruik van de browser-plugins tot de desbetreffende browser en ook tot de desbetreffende computer beperkt is en na installatie niet gedeactiveerd of gewist mag worden, om de deactivering van Google Analytics verder te behouden. De verklaring inzake gegevensbescherming van Google kan worden geraadpleegd onder https://policies.google.com/privacy?hl=nl .

Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
In dit geval wordt een opt-out-cookie op je computer gezet die de toekomstige registratie van jouw gegevens bij een bezoek aan deze website verhindert.

Indien je je wenst af te melden voor de Google Analytics-advertentiefuncties en/of de Double Click cookies wenst uit te schakelen en dus geen advertenties op basis van uw interesses wenst te zien kan je je ook afmelden via de afmeldingspagina van DoubleClick of de afmeldingspagina van het Network Advertising Initiative. Meer informatie over het afmelden voor op interesses gebaseerde advertenties vind je hier: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=nl.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door DB Projects & Sounds (PartyDJ) en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info AT partydj DOT be.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, identiteitskaart nummer en rijksregisternummer zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

DB Projects & Sounds (PartyDJ) neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info AT partydj DOT be .

Bijkomende inlichtingen kunnen verkregen worden op de website van de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Privacycommissie).

Share This