CO2 Kanon Huren | Verhuur CO2 Jet & CO2 Gun | CO2 Blaster.

Verhuur van CO2 party effect in Aalst, Oost Vlaanderen

CO2 kanonnen huren: feel the power!

Met ons CO2-kanon huur een krachtig special effect waar iedereen dol op is. Je gebruikt zo’n CO2 shooter op het podium, tijdens een festival, in een club of gewoon om een ​​zwoele feestnacht af te koelen. Onze CO2 effecten behoren tot de meest spectaculaire special effects ter wereld!

CO2 jet huren voor overdonderende effecten

Creëer overdonderende CO2-rookpluimen om een ​​rook- of mistachtig effect te creëren bij jouw volgende evenement. Alle CO2 jets hebben een grote impact, zijn extreem veelzijdig en werden ontworpen voor herhaald gebruik. Het huren van een CO2-jet is absoluut een waardevolle aanvulling voor sportcompetities en muziekconcerten.

CO2 shooters huren?

Je kan jouw gehuurde CO2 shooters zelf afhalen in ons magazijn te Erondegem (Erpe-Mere). Heb je hier echter geen tijd of de nodige ervaring voor? Vanuit onze thuisbasis te Aalst bedienen onze techniekers evenementen en feesten doorheen Vlaanderen en België.

Heb je nog vragen of kunnen wij je adviseren om de juiste keuze te maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.

Verhuur van CO2 Jets & CO2 Kanonnen

Verhuur van CO2 Jet. CO2 kanon huren kan bij PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.
Verhuur van CO2 Jet. CO2 kanon huren kan bij PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.
CO2 Effect Huren. Co2 Jet Huren. Verhuur van CO2 Gun. CO2 geweer huren kan bij PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.

CO2 effect huren: pssssssshhhhhh !

De beruchte CO2 jet produceert cryogene mistpluimen tot wel 8 meter en meer. Het oorverdovend sissend geluid is zonder meer legendarisch te noemen.

CO2 kanon huren: niet voor doetjes!

Vergis je niet. Ons CO2 kanon is geen alledaagse rookmachine. Deze CO2 shooter gebruikt vloeibare CO2 en zet deze om in gasvorm. Hierdoor komen de rookpluimen met hoge snelheid op de dansvloer terecht. De ultra lage temperatuur van het vrijgekomen gas zorgt ook voor een frisse afkoeling van het publiek.

Wil je nog zwaarder uitpakken? Check dan zeker onze Big Cannon CO2 Jet Duo. Deze heeft zomaar eventjes twee CO2 cilinders nodig om hem te voeden. Een special effect om U tegen te zeggen!

CO2 gun huren voor DJ’s & podium acts

We hebben ook de CO2 gun in de verhuur. Met dit CO2 geweer vuur je spectaculaire mistschoten af boven je publiek. Deze reiken tot wel 6 meter ver. Bovendien is de CO2-gun van MagicFX licht van gewicht en extreem makkelijk te gebruiken.

Een visueel top effect dat zeker een blijvende indruk zal nalaten !

Hoe gebruik je een CO2 jet?

Een CO2 jet huren impliceert eigenlijk een combinatie van vijf items. Je hebt de CO2 fles, het koppelstuk, de aansluit slang en de spuitmond. Daarnaast heb je bij de meeste CO2 shooters ook nog een controller nodig om het effect te bedienen.

Is het huren van CO2 gevaarlijk?

Er zijn toch wat aandachtspunten waar je best rekening mee houdt wanneer je een CO2 kanon huurt.

  • CO2 flessen stel je steeds verticaal op.
  • Om ongelukken te voorkomen voorzie je deze ook van een stevige valbescherming.
  • Je bevestigt het koppelstuk op de gasfles.
  • Sluit de veiligheidsdarm nu op het koppelstuk aan.
  • Tot slot bevestig je de spuitmond aan de slang.
  • Check even of alles stevig in elkaar zit. Draai dan pas de CO2 cilinder open.
  • Je bent klaar om te spuiten!

Zoals we hierboven reeds vertelden is het zeer belangrijk dat je de CO2 cilinder rechtstaand gebruikt en deze stevig vastmaakt. Mocht deze vallen en de kop breekt er af dan krijg je een echte raket. Dat wil je niet meemaken, geloof me vrij.

Tijdens het gebruik moet je er ook op letten dat je de rookpluim niet direct op het lichaam van jouw publiek richt. Bij gebruik van dichtbij kan dit nare brandwonden veroorzaken. De mistpluim die uit de CO2 jet komt heeft namelijk een temperatuur van -70° Celsius en een kracht van 200 bar. Ga er dus veilig mee om en hou toch minstens een paar meter afstand.

Hou er ook rekening mee dat je met koolstofdioxide werkt. Zorg dus altijd voor een goeie verluchting van de ruimte.

Bij de afbouw van de CO2 shooter zorg je er best voor dat er geen druk meer op de slang zit. Je draait de fles dus dicht en gebruikt het effect tot alle gas verdwenen is. Zo voorkom je dat de veiligheidsdarm wild gaat slingeren wanneer je deze afkoppelt.

Better safe than sorry!

PartyDJ is lokaal verdeler Oost Vlaanderen van XPE FX special effects.

PartyDJ is lokaal verdeler van XPE FX. De special effects en toebehoren worden wekelijks 1x aangeleverd. Om dit logistiek haalbaar te houden, kan je tot dinsdagmiddag bestellen voor het daarop volgende weekend.

Waarom zou je CO2 jets huren bij PartyDJ?

Kwaliteit & Service

We werken enkel met goed onderhouden topmateriaal. We volgen de nieuwste trends op de markt. Onze professionele medewerkers hebben allen een jarenlange ervaring in het vak. Samen zorgen we er voor dat jouw evenement een topper wordt.

Feestverhuur op jouw maat

We denken met je mee over de organisatie van jouw feest of evenement. Van concept tot planning en uitvoering. Wij voorzien alle nodige apparatuur. Indien gewenst staan we ook in voor de techniek & entertainment. Zo kan jij zorgeloos genieten van je feest.

24/7 Technische ondersteuning

Niets is zo vervelend dan apparatuur die niet werkt. Helaas gebeurt dit wel eens. Techniek of menselijk handelen liggen meestal aan de basis. Daarom blijven we standby tijdens jouw evenement. We vinden snel de gepaste oplossing.

Ben je op zoek naar een specifiek item of een oplossing op maat? Wij denken graag met je mee.

Sommige evenementen vereisen net wat meer creativiteit dan andere. Laat ons weten hoe je jouw evenement ziet. We denken graag met je mee. Indien nodig doen we beroep op de know-how en het huuraanbod van onze lokale vaste partners. We doen er alles aan om jouw evenement tot in de puntjes af te werken. Geheel volgens jouw wensen.

Bekijk ook onze allround DJ Formules

Klaar om Jouw ultieme feest te beleven?

Sinds 1997 beleven onze klanten onvergetelijke evenementen.

Jouw feest is & blijft onze passie.

Ons Kantoor

Capucienenlaan 104
9300 Aalst
Oost-Vlaanderen (BE)

Routebeschrijving
Bezoek: enkel na afspraak.

Contacteer Ons

info{@}partydj.be
(+32) 486-963 031

Openingsuren

Elke dag tussen 8u30 & 19u30.
Magazijn: enkel na afspraak.