Sneeuwmachine huren | Verhuur sneeuwkanon.

Verhuur van sneeuwmachines in Aalst, Oost Vlaanderen

Sneeuwmachine huren voor binnen en buiten

Een sneeuwmachine huren? Dat is pas een top idee! Breng pure magie naar jouw evenement. Je kan onze sneeuwmachine huren voor kerstmarkten, fotoshoots, toneelstukken of feesten. Onze sneeuwkanonnen zijn perfect voor imposante sneeuwstormen en tonnen plezier!

verhuur sneeuwmachines voor sfeervolle winterse momenten!

Het sneeuwkanon uit onze verhuur zorgt voor een optimale spreiding van duizenden langzaam neerdwarrelende sneeuwvlokjes. Onze sneeuwmachines werken op basis van een CE gecertificeerde sneeuwvloeistof. Ze zijn dus ongevaarlijk en onschadelijk voor kleding.

We hebben een aantal high-output sneeuwmachines te huur. Deze leveren wij met de nodige sneeuwvloeistof en een afstandsbediening.

Je kan een sneeuwkanon huren van 1 dag tot een maand of zelfs langer. Indien nodig kunnen we je voldoende sneeuwvloeistof leveren voor de lange termijn huur. Let op: lange termijn verhuur tijdens de maand december is strikt beperkt vanwege de grote vraag.

Je kan jouw gehuurde sneeuwmachine zelf afhalen in ons magazijn te Erondegem (Erpe-Mere). Heb je hier echter geen tijd of de nodige ervaring voor? Vanuit onze thuisbasis te Aalst bedienen onze techniekers feesten & evenementen doorheen Vlaanderen en België.

Heb je nog vragen of kunnen wij je adviseren om de juiste keuze te maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.

Sneeuwmachine huren

Verhuur van sneeuwmachines. Sneeuwmachine huren of sneeuwkanon te huur. PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.
Verhuur van sneeuwmachines. Sneeuwmachine huren of sneeuwkanon te huur. PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.
Verhuur van sneeuwmachines. Sneeuwmachine huren of sneeuwkanon te huur. PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.

White Christmas & Winter Wonderland: huur een sneeuwkanon!

Een sneeuwmachine huren is een uiterst populair op Winter Wonderland feesten of Kerst evenementen. Iedereen wil graag een witte kerst. Helaas zorgt ons gematigd klimaat er niet altijd voor dat deze wens telkens weer in vervulling gaat. Door ons sneeuwkanon te huren breng je die droom alvast een stapje dichterbij.

Of wat dacht je van een sfeervol sneeuwmoment op de speelplaats van je school? Een leuke après-ski kerstdrink in volle kerstsfeer op de parkeerplaats van jouw bedrijf? Het wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze sneeuwmachine te huren.

Verhuur van sneeuwkanonnen met nep sneeuw

Het gaat hier om sneeuwkanonnen die het effect van sneeuwval geven. De sneeuwsimulator die wij verhuren produceert namelijk geen echte sneeuw. Een sneeuwbal gevecht of een dik sneeuwtapijt aanleggen behoort helaas niet tot de mogelijkheden.

De sneeuwvlokken (schuim) zijn niet afhankelijk van het weer of de temperatuur. Zo kan je dit sneeuweffect doorheen het ganse jaar gebruiken om jouw event in een winterse sfeer te dompelen.

Sneeuwmachine te huur met sneeuwvloeistof

We bieden sneeuwmachines te huur aan in verscheidene types. Enerzijds zijn er de sneeuwmachines op vloeistof: de Antari SW-250 (sneeuw effect tot 8m), de Antari S-500 (fluisterstil, roterend, tot 8m sneeuwproductie) of ons sneeuwkanon de MBN SC-470 Mega Snow Cannon (sneeuwkanon, tot wel 20m bereik).

Opgelet: bij binnen gebruik kan dit voor een natte vloer zorgen.

Wil je het sneeuweffect liever droog houden?

Antari ontwikkelde recent een vloeistof die snel opdroogt. Wij testten deze inmiddels op verschillende locaties uit. Het mag gezegd worden: dit is waar iedereen zat op te wachten. Geen natte kleding meer bij het huren van een sneeuwmachine. Gedaan met natte vloeren. Maar je hebt wel nog het beoogde sneeuwval-effect.

Onze sneeuwmachine huren is zo ideaal voor jouw receptie of winterse fotoshoot!

We hebben steeds een grote voorraad sneeuwvloeistof op stock. Ook voor last-minute verhuren of evenementen staan ​​we voor jou klaar.

Creëer jouw droge sneeuwstorm

Anderzijds bestaat er nu ook de mogelijkheid om het geheel droog te houden, en te kiezen voor een crushed ice papieren sneeuweffect. Dit is zeer realistisch en veel gevraagd bij foto shoots, film, tv, toneel en in discotheken. Deze worden afgevuurd met onze confetti afvuur systemen, en zijn zelfs in hand shooters verkrijgbaar.

Verhuur van sneeuwmachines. Sneeuwmachine huren of sneeuwkanon te huur. PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.
Verhuur van sneeuwmachines. Sneeuwmachine huren of sneeuwkanon te huur. PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.
Verhuur van sneeuwmachines. Sneeuwmachine huren of sneeuwkanon te huur. PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.

Is het huren van een sneeuwmachine wel veilig?

De sneeuwvloeistof die wij verkopen is grondig getest en veilig bevonden. Kids en volwassenen kunnen dus zonder zorgen rond huppelen tussen de sneeuwvlokken.

Allle vloeistoffen zijn op waterbasis, 100% bio afbreekbaar en niet toxisch. Deze vloeistof laat normaal geen permanente vlekken achter. Kledij reinig je best onmiddellijk na het evenement. Wees ook voorzichtig bij het gebruik op niet-behandelde vloeren zoals bvb natuurparket. Er zijn enorm veel materiaalcombinaties in kledij & de architectuur, wat het moeilijk maakt om hier enige garantie op te geven. PartyDJ is nooit verantwoordelijk voor enige schade veroorzaakt aan dansvloeren door het product.

Huur je een locatie? Vraag dan zeker even na bij de uitbater of eigenaar of je toestemming hebt om een ​​sneeuwmachine te gebruiken. De huurder of organisator staat altijd zelf in voor de opkuis achteraf. Dit geldt ook voor toelatingen, vergunningen of verzekeringen.

Na het event kan je de sneeuwresten vlot verdunnen door gebruik te maken van een sproeikop op de waterslang. De schuimbellen zullen zich zo makkelijk vullen met water, waardoor het niveau zakt.

PartyDJ is lokaal verdeler Oost Vlaanderen van XPE FX special effects.

PartyDJ is lokaal verdeler van XPE FX. De special effects en toebehoren worden wekelijks 1x aangeleverd. Om dit logistiek haalbaar te houden, kan je tot dinsdagmiddag bestellen voor het daarop volgende weekend.

Waarom zou je een sneeuwmachine huren bij PartyDJ?

Kwaliteit & Service

We werken enkel met goed onderhouden topmateriaal. We volgen de nieuwste trends op de markt. Onze professionele medewerkers hebben allen een jarenlange ervaring in het vak. Samen zorgen we er voor dat jouw evenement een topper wordt.

Feestverhuur op jouw maat

We denken met je mee over de organisatie van jouw feest of evenement. Van concept tot planning en uitvoering. Wij voorzien alle nodige apparatuur. Indien gewenst staan we ook in voor de techniek & entertainment. Zo kan jij zorgeloos genieten van je feest.

24/7 Technische ondersteuning

Niets is zo vervelend dan apparatuur die niet werkt. Helaas gebeurt dit wel eens. Techniek of menselijk handelen liggen meestal aan de basis. Daarom blijven we standby tijdens jouw evenement. We vinden snel de gepaste oplossing.

Ben je op zoek naar een specifiek item of een oplossing op maat? Wij denken graag met je mee.

Sommige evenementen vereisen net wat meer creativiteit dan andere. Laat ons weten hoe je jouw evenement ziet. We denken graag met je mee. Indien nodig doen we beroep op de know-how en het huuraanbod van onze lokale vaste partners. We doen er alles aan om jouw evenement tot in de puntjes af te werken. Geheel volgens jouw wensen.

Bekijk ook onze allround DJ Formules

Klaar om Jouw ultieme feest te beleven?

Sinds 1997 beleven onze klanten onvergetelijke evenementen.

Jouw feest is & blijft onze passie.

Ons Kantoor

Capucienenlaan 104
9300 Aalst
Oost-Vlaanderen (BE)

Routebeschrijving
Bezoek: enkel na afspraak.

Contacteer Ons

info{@}partydj.be
(+32) 486-963 031

Openingsuren

Elke dag tussen 8u30 & 19u30.
Magazijn: enkel na afspraak.