10 Ideeën Voor Een Geslaagd Themafeest.

Je beste keuze als themafeest DJ uit Aalst, Oost Vlaanderen

Zoek je nog een party DJ voor jouw themafeest?

Themafeesten met DJ zijn de voorbije jaren enorm trendy.

Een themafeest bestaat eruit om de zaal in te kleden en sfeer te brengen rond een bepaald thema. Of voor een specifiek soort feest.

Uiteraard sta je zelf in voor de inkleding van de zaal. Onze themafeest DJ’s zorgen voor de muzikale sfeer.

We kiezen onze lichten en special effects binnen het kader. Alles past mooi in het plaatje.

Themafeest DJ Huren ✓ Halloween Party DJ ✓ New Wave Fuif ✓ Ibiza Lounge DJ ✓ Foute Party DJ ✓ Babyborrel ✓ Après Ski Party DJ ✓ Carnaval Feest ✓ Fluo Party DJ

Op zoek naar Inspiratie Voor Jouw Volgende Feestje?

10 Ideeën Voor Een Geslaagd Themafeest

We hebben een tiental leuke thema’s voor feestjes  voor je opgelijst.

70's Disco Party

Themafeest 70’s Disco Party DJ

Onze disco DJ voert je terug naar de gloriejaren van de disco en de glamoureuze Studio 54. Maak er een spetterende seventies party van met discobollen, clubby lichteffecten en impressionante special effects. Denk maar aan confetti, bubble effects van onze bellenblaas machine of een sparkular huren.

Dresscode 70’s Disco Party

Loszittende kledij, plateauschoenen & mini jurken

70's Disco Party

Themafeest 70’s Disco Party DJ

Onze disco DJ voert je terug naar de gloriejaren van de disco en de glamoureuze Studio 54. Maak er een spetterende seventies party van met discobollen, clubby lichteffecten en impressionante special effects. Denk maar aan confetti, bubble effects van onze bellenblaas machine of een sparkular huren.

Dresscode 70’s Disco Party Thema

Loszittende kledij, plateauschoenen & mini jurken

Après Ski Party

Themafeest Après Ski DJ

Jodel ! Topsfeer gegarandeerd met onze rasechte après ski dj! Wij vergasten je op een onvervalste Après Ski Party zoals je deze op de skipiste zou terugvinden. Onze Party DJ zorgt voor aangepaste feestmuziek en de sneeuweffecten. Jij zorgt voor de inrichting, decoratie en aangepaste dranken.

Dresscode Après Ski

Ski kledij, sjaals, mutsen & grote skibrillen.

Babyborrel

Themafeest Babyborrel DJ

Je bent net de fiere ouder geworden van een pasgeborene. Je wil dit vieren door vrienden en familie uit te nodigen voor een gezellige babyborrel?

Onze babyborrel DJ zorgt voor de aangepaste sfeermuziek tijdens de receptie en brengt dansbare klassiekers tijdens het dansfeest. Organiseer een leuk feestje voor familie en vrienden met onze DJ babyborrel formule.

Carnaval Party

Themafeest Carnaval DJ

Voor de carnaval party is het motto “zot, zotter, zotst” geen understatement. Ons carnaval DJ team is gevestigd in Aalst, en dat wil al iets zeggen. Onze carnaval dj’s staan al jaren in voor de ambiance op de feestpleinen tijdens Oilsjt Carnaval. En dat zal je geweten hebben op jouw carnavalbal of carnavalsfeest. Krachtige danceklassiekers, foute feestnummers en geweldige rocknummers volgen elkaar in snel tempo op.

Stoelen en tafels zullen enkel nog dienst doen als podium tijdens deze topper van een carnaval party !

Glow Party

Themafeest Blacklight Of Glow Party DJ

Bij een glow party draait het vooral om de attributen en effects. Met een kleine hoeveelheid blacklight lichten, wat beam lichteffecten en de nodige glow gadgets komen jouw genodigden in de perfecte sfeer. Onze blacklight party DJ’s verzorgen dit feest in zowat alle muziekgenres volgens jouw wensen.

Dresscode Blacklight Feest

Fluo kledij, witte & reflecterende accenten, lichtgevende breeklichtjes

Foute Fuif

Themafeest Foute DJ

Foute muziek is een begrip dat jaren geleden werd gelanceerd door o.m. de radiozender Q-Music en het programma “Het Foute Uur”. Het gaat hier vooral om herkenbare muziek die je in de jaren ’80 en ’90 op fuiven kon horen. Ambiance troef! Onze foute DJ van dienst brengt een vlotte mix van uptempo dans hitjes, herkenbare rock deuntjes en Vlaamse schlagers. Onze versie van de Foute Party is keer op keer een voltreffer.

Dresscode Foute Fuif Thema

Raar 🙂

Ibiza Party

Themafeest Ibiza DJ

Ieder jaar trekt het party eiland Ibiza honderd duizenden vakantiegangers aan, met elk maar één doel voor ogen: genieten van de tropische sfeer en de elektronische muziek. Onze Ibiza Party DJ’s brengen chill out deuntjes tijdens de receptie, en laten jouw gasten uit de bol gaan op typische Balearic House tijdens het dansfeest.

Halloween Party

Themafeest Halloween Party DJ

Laat je publiek sidderen en beven tijdens een rasechte Halloween Party.

Kleed de feestzaal aan met witte doeken, spinnenwebben, angstaanjagende maskers en uitgesneden pompoenen.

Huur blacklights die het geheel doen oplichten.

Rookmachines en stroboscopen benadrukken de enge sfeer.

New Wave Party

Themafeest New Wave DJ

Einde jaren ’70 ontwikkelde zich een alternatieve beweging binnen de popmuziek, de New Wave. Deze raadselachtige, duistere muziek werd gekenmerkt door trage elektronische beats, gecombineerd met punk- en rock invloeden. Een New Wave Party is een bijzonder populair concept wanneer jouw gasten bestaan uit de generatie ’65 – ’75. Onze New Wave DJ groeide op met deze muziek. Hij voorziet de boxen van de zwartste muziek uit die tijd. Nostalgie ten top op de dansvloer !

Dresscode New Wave Fuif

zwart, zwarter, zwartst !

Lichteffecten

basis LED verlichting, blacklights & stroboscopen

Tropical Night

Themafeest Tropical DJ

Bouw een latin feestje en organiseer een tropical night. Zuiderse klanken uit tropische vakantie oorden zorgen voor een heel ontspannen, ongedwongen danssfeer. Onze Latin DJ betovert je met de beste R&B, Reggae, Salsa & Merengue toppers. Het zijn maar enkele muziekgenres die de revue passeren op dit zuiders getint feestje. Tip: zorg voor de nodige sfeerelementen en decoratie om dit tot zijn recht te laten komen.

Tip: Zet de cocktails maar koud !

Je zoekt een goede DJ voor jouw themafeest?

PartyDJ beschikt over een ervaren themafeest DJ team. Stuk voor stuk zijn dit gedreven theme party DJ’s met veel gevoel voor ritme. Wees gerust. Onze platenruiters vullen de dansvloer in een mum van tijd. Jouw themafeest wordt er eentje om niet snel te vergeten!

DJ voor themafeest inhuren

Waarom zou je kiezen voor PartyDJ als DJ voor jouw themafeest?

Z

Professioneel DJ Team

PartyDJ beschikt over een team van ervaren professionele DJ’s. Stuk voor stuk zijn het spontane feestmakers die maar één doel hebben. Jouw dansvloer te vullen met hordes feestbeesten. Ongetwijfeld krijgen ze zelfs jouw meest timide gast van zijn stoel.

I

Uitgebreide muziek collectie

Onze feest DJ’s zijn constant met muziek bezig. Hun zeer ruime collectie is niet alleen fenomenaal. Ze houden deze ook constant up to date. Dankzij hun zeer breed repertoire aan muziekgenres zorgen zij steevast voor een geweldige party. 

Z

Duidelijke prijsofferte

Als er iets is waar we een grondige hekel aan hebben zijn het nare verrassingen. Daarom communiceren wij zo open mogelijk met onze klanten. Wij zorgen voor een duidelijke all-in offerte met een vaste prijs. Bovendien stellen we je enkele interessante opties voor.

Kwaliteit & Service

We werken enkel met goed onderhouden topmateriaal. We volgen de nieuwste trends op de markt. Onze professionele medewerkers hebben allen een jarenlange ervaring in het vak. Samen zorgen we er voor dat jouw evenement een topper wordt.

Feestverhuur op jouw maat

We denken met je mee over de organisatie van jouw feest of evenement. Van concept tot planning en uitvoering. Wij voorzien alle nodige apparatuur. Indien gewenst staan we ook in voor de techniek & entertainment. Zo kan jij zorgeloos genieten van je feest.

u

Vragen staat vrij

Door onze ruime ervaring op feesten, fuiven en in danscafé’s kunnen we meestal wel goed inschatten welke muzieknummers we op de feestnummers afvuren. Je kan echter op elk moment jouw favoriete verzoekje aanvragen aan de DJ booth.

100% Zekerheid

Heb je die horrorverhalen ook gehoord? Over een DJ die last minute een excuus verzint om het feest te missen. Daarom werken we steeds met contracten. Zo hebben we beiden zekerheid.  Bij het onverwacht uitvallen van een DJ staat steeds een vervang DJ paraat.

24/7 Technische ondersteuning

Niets is zo vervelend dan apparatuur die niet werkt. Helaas gebeurt dit wel eens. Techniek of menselijk handelen liggen meestal aan de basis. Daarom blijven we standby tijdens jouw evenement. We vinden snel de gepaste oplossing.

DE LEUKSTE DJ VOOR JOUW THEMAFEEST INHUREN TEGEN DE BESTE PRIJS

Onze themafeest DJ uit Aalst (Oost Vlaanderen) biedt je steeds de beste prijs kwaliteit verhouding met een onberispelijke service. Op ons kan je rekenen!

PRIJS DJ THEMAFEEST

Wij stellen je een alles omvattende prijs voor. Een goede themafeest DJ weet immers steeds met zekerheid wanneer de party start. Maar wanneer het eindigt weet niemand vooraf. Wij besparen je onnodige stress en maken je een forfait prijs van begin tot einde (dus geen DJ prijs per uur). Je krijgt van ons geen onaangename verrassingen na afloop van jouw themafeest.

Prijs DJ themafeest: vraag nu jouw offerte

In onze offerte stellen wij je enkele lichtopties voor, samen met een kwalitatieve muziekinstallatie. Zo verzekeren wij een optimale sfeer omkadering voor jouw themafeest. Wil je graag extra effecten om de party memorabel te maken? Dan stellen wij je graag enkele extra special effects voor.

Themafeest DJ voor feestjes in Vlaanderen & Brussel

Vanuit onze uitvalsbasis te Aalst zijn de meeste feestlocaties doorheen Vlaanderen en Brussel makkelijk bereikbaar voor onze feest DJ. Lokaal zijn we vooral actief in de regio Aalst, Lede, Dendermonde en Zottegem. Onze DJ verzorgt ook feestjes en evenementen in de provincies Oost-Vlaanderen (Gent, Lochristi, Eeklo, Lokeren, Oudenaarde, Aalter), Vlaams Brabant (Dilbeek, Zaventem, Grimbergen, Meise, Lennik, Opwijk) en in Brussel. Soms spelen we zelfs parties in West-Vlaanderen of Antwerpen.

DJ Brussel

DJ Aalst

DJ Vlaams Brabant

DJ Dendermonde

DJ Waasland

DJ Lede

DJ Gent

DJ Zottegem

Boek Nu Jouw Themafeest DJ

FEESTEN ZONDER ZORGEN? WIJ ZORGEN ECHT VOOR ALLES!

· huur licht en geluid
· opbouw en afbouw apparatuur
· grondige voorbereiding
· reserve feest DJ (backup)
· technische permanentie
· transport & parkeerkosten
· persoonlijke service
· verzekering & DJ licentie

Stuur Een Mail

Bel Ons

0486 963 031

Prijs Vragen

Bekijk ook onze andere allround DJ Formules

Partydj is ook te vinden op www.entertainment-info.be en via de Feestwijzer website.

FAQ – Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag niet in het lijstje? Bel ons dan even via (+32) 0486-963 031. We helpen je graag verder.

Hoe berekent PartyDJ de offerte voor een feest?

Ieder feest is uniek. Tenminste, wij trachten jouw feest zo uniek mogelijk te maken. Daarom personaliseren wij iedere offerte op maat van de klant.

De uiteindelijke prijs die we je zullen voorstellen zal zich baseren op volgende factoren:

  • waar gaat het feest door?
  • hoe groot is de feestlocatie?
  • vindt dit binnen of buiten plaats?
  • zijn er andere bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden?

Van zodra we over deze informatie beschikken kunnen we aan de slag. We stellen jouw offerte op. Voor 99% van de feesten past dit perfect binnen een all-in forfait. In uitzonderlijke gevallen werken we echter met een minimum forfait, dat je kan aanvullen met extra uren.

We willen dat jij als klant tevreden bent. Er volgen dus nooit verrassingen achteraf. Je krijgt waarvoor je betaalt. En dat lijkt ons meer dan normaal.

Kunnen wij Party DJ boeken voor onze regio?

Je kan onze apparatuur & allround feest DJ boeken voor jouw themafeest of evenement doorheen gans Vlaanderen & België:

Aaigem – Aalst – Affligem – Appels – Appelterre – Aspelare – Asse – Baardegem – Baasrode – Bambrugge – Bavegem – Beervelde – Berlare – Brussel – Buggenhout – Burst – Denderbelle – Denderhoutem – Denderleeuw – Dendermonde – Denderwindeke – Destelbergen – Dilbeek – Eichem – Erembodegem – Erondegem – Erpe – Gent –Gentbrugge – Geraardsbergen – Gooik  – Grimbergen – Gijzegem – Grembergen – Haaltert – Hamme – Heldergem – Hekelgem – Herdersem – Herzele – Hofstade – Iddergem – Impe – Kerksken – Lebbeke – Laarne – Lede – Lennik – Liedekerke – Lieferinge – Lierde – Lochristi – Lokeren – Mariakerke – Meerbeke – Merelbeke – Meise – Meldert – Merchtem – Mere – Meise – Mespelare – Moerzeke – Moorsel – Nederhasselt – Neigem – Nieuwerkerken – Ninove – Okegem – Oordegem – Oosterzele – Opdorp – Opstal – Opwijk – Ottergem – Oudegem – Outer – Overmere – Papegem – Pollare – Ressegem – Roosdaal – Schellebelle – Schoonaarde – Serskamp – Sint-Antelinks – Sint-Gillis – Sint-Martens-Latem – Sint-Niklaas – Sint-Pieters-Leeuw – Smetlede – Ternat – Temse – Tervuren – Uitbergen – Vilvoorde – Vlekkem – Vlierzele – Voorde – Wanzele – Welle – Wemmel – Wetteren – Wichelen – Wieze – Woubrechtegem – Zele – Zelzate – Zottegem – Zwijnaarde – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Antwerpen – Vlaams Brabant

Volgt er na de boeking nog een persoonlijk gesprek met de DJ?

Ja hoor. We geven je de contactgegevens van jouw DJ door van zodra je jouw boeking bevestigt. Bovendien spelen we hem alle informatie over jouw feest onmiddellijk door.

Vanaf dat moment kan je hem contacteren via telefoon, mail of video conferentie. Mocht je dit echter uit het oog verliezen, dan contacteert hij je zelf wel een tiental dagen voor het feest. Zo kan hij alles rustig voorbereiden.

We werken echter ook met een uitgebreid wensen formulier voor jouw feest. We sturen je de desbetreffende link door via mail. Wanneer je even de tijd neemt om dit in te vullen, ontvangen wij graag het antwoord op al onze vragen.

Is er nadien nog iets niet duidelijk? Dan kunnen we zeker en vast een persoonlijke bespreking voorzien.

Contacteren jullie ook de locatie?

Absoluut. Dat is iets waar jij je geen zorgen over hoeft te maken. Op de dag van jouw evenement heb je wel andere dingen aan je hoofd.

We bespreken met de uitbater wanneer we de opbouw en de afbouw van onze apparatuur kunnen voorzien. Bezorg ons dus zeker de contactgegevens. Dan overlopen we dit samen met hem of haar. Zo kan hij ons tevens inlichten over eventuele praktische en technische zaken waar we rekening moeten mee houden.

Zijn er andere leveranciers of artiesten die we moeten contacteren? Laat het ons zeker tijdig weten. Dan doen we het nodige.

Hoe verloopt de betaling?

Op het moment van de boeking zullen we je vragen om een voorschot te betalen. Doorgaans bedraagt dit de helft van de overeengekomen prijs. Van zodra we dit ontvangen ontvang je van ons een factuur als betaalbewijs. Zo zijn we allen zeker dat dit evenement vast ligt.

Het saldo dien je te uiterlijk te betalen bij de aanvang van het feest.

Betaalmogelijkheden

  • via voorafgaande overschrijving: op aanvraag kunnen wij je vooraf de factuur overmaken
  • cash: contante betaling bij aanvang van het evenement blijft mogelijk
  • geen mogelijkheid tot betalen via bank- of creditkaart

Een uitgebreide lijst van allerlei vragen over jouw feest vind je terug door op onderstaande FAQ knop te drukken.

Klaar om Jouw ultieme feest te beleven?

Sinds 1997 beleven onze klanten onvergetelijke evenementen.

Jouw feest is & blijft onze passie.

Ons Kantoor

Capucienenlaan 104
9300 Aalst
Oost-Vlaanderen (BE)

Routebeschrijving
Bezoek: enkel na afspraak.

Contacteer Ons

info{@}partydj.be
(+32) 486-963 031

Openingsuren

Elke dag tussen 8u30 & 19u30.
Magazijn: enkel na afspraak.

Inhoud verberg
1. 10 Ideeën Voor Een Geslaagd Themafeest.