Trouwfeest DJ | DJ Huwelijksfeest | Bruiloft Deejay

Je beste keuze als DJ Trouwfeest uit Aalst, Oost Vlaanderen

Ben je op zoek naar jouw ideale trouw DJ?

DJ Trouwfeest: jouw garantie op een onvergetelijk huwelijksfeest

Onze trouwfeest DJ zorgt er voor dat jouw huwelijksfeest een schot in de roos wordt. Het Party DJ team bouwde de voorbije 20 jaar een stevige reputatie op binnen het trouwgebeuren. Zo mochten wij in het verleden een groot aantal bruiloften opluisteren doorheen Vlaanderen en België.

Al onze trouw DJ’s hebben dan ook een zeer ruime ervaring in het verzorgen van wedding parties. Onze allround huwelijk DJ tovert de afsluiter van de mooiste dag van jullie leven om tot een onvergetelijke trouwfuif !

DJ Huwelijksfeest: de beste DJ service voor jouw droomavond

Tegenwoordig zijn er heel wat huwelijk DJ’s op de markt. De meesten onder hen kunnen wel twee platen na elkaar spelen. Maar hoeveel kunnen een goede huwelijksfeest DJ set brengen?

Op jouw bruiloft loopt de samenstelling van het publiek heel erg uiteen. De muzieksmaken van jullie genodigden zijn ongetwijfeld ook zeer divers.

De kunst van een goede trouw DJ bestaat erin om deze muziekstijlen in een mooi geheel te mixen. Zo slaagt hij er in om een spetterende feestavond te creëren. Net als een chef kok met zijn gerechten doet.

Dankzij een goede voorbereiding, een luisterend oor, onze grondige muziekkennis en onze ruime ervaring slagen we er steevast in de dansvloer te vullen.

Wil je meer weten over onze aanpak? Lees dan even verder wat onze bruiloft DJ voor jou kan betekenen.

Je zoekt natuurlijk een goede trouw DJ

PartyDJ beschikt over een ervaren trouwfeest DJ team. Stuk voor stuk zijn dit top trouw DJ’s met gevoel voor ritme. Zij zullen jouw bruiloft netjes in goede banen leiden. Van de naamafroeping, over de achtergrondmuziek tot de ultieme ontlading tijdens een spetterende trouwfuif !

DJ Trouwfeest inhuren

Waarom zou je kiezen voor PartyDJ als jouw bruiloft DJ?

Z

Professioneel DJ Team

PartyDJ beschikt over een team van ervaren professionele DJ’s. Stuk voor stuk zijn het spontane feestmakers die maar één doel hebben. Jouw dansvloer te vullen met hordes feestbeesten. Ongetwijfeld krijgen ze zelfs jouw meest timide gast van zijn stoel.

I

Uitgebreide muziek collectie

Onze feest DJ’s zijn constant met muziek bezig. Hun zeer ruime collectie is niet alleen fenomenaal. Ze houden deze ook constant up to date. Dankzij hun zeer breed repertoire aan muziekgenres zorgen zij steevast voor een geweldige party. 

Z

Duidelijke prijsofferte

Als er iets is waar we een grondige hekel aan hebben zijn het nare verrassingen. Daarom communiceren wij zo open mogelijk met onze klanten. Wij zorgen voor een duidelijke all-in offerte met een vaste prijs. Bovendien stellen we je enkele interessante opties voor.

Kwaliteit & Service

We werken enkel met goed onderhouden topmateriaal. We volgen de nieuwste trends op de markt. Onze professionele medewerkers hebben allen een jarenlange ervaring in het vak. Samen zorgen we er voor dat jouw evenement een topper wordt.

Feestverhuur op jouw maat

We denken met je mee over de organisatie van jouw feest of evenement. Van concept tot planning en uitvoering. Wij voorzien alle nodige apparatuur. Indien gewenst staan we ook in voor de techniek & entertainment. Zo kan jij zorgeloos genieten van je feest.

u

Vragen staat vrij

Door onze ruime ervaring op feesten, fuiven en in danscafé’s kunnen we meestal wel goed inschatten welke muzieknummers we op de feestnummers afvuren. Je kan echter op elk moment jouw favoriete verzoekje aanvragen aan de DJ booth.

100% Zekerheid

Heb je die horrorverhalen ook gehoord? Over een DJ die last minute een excuus verzint om het feest te missen. Daarom werken we steeds met contracten. Zo hebben we beiden zekerheid.  Bij het onverwacht uitvallen van een DJ staat steeds een vervang DJ paraat.

24/7 Technische ondersteuning

Niets is zo vervelend dan apparatuur die niet werkt. Helaas gebeurt dit wel eens. Techniek of menselijk handelen liggen meestal aan de basis. Daarom blijven we standby tijdens jouw evenement. We vinden snel de gepaste oplossing.

Onze huwelijksfeest DJ verzorgt jouw feest tot in de puntjes

Onze huwelijksfeest DJ houdt ten allen tijde rekening met jouw wensen inzake geluidsvolume, belichting en muziekkeuze. Zo kunnen de mensen aan de toog rustig een babbeltje slaan, terwijl de meest fervente feestbeesten zich uitleven op de dansvloer.

Een trouwfeest DJ gebruikt steeds perfect onderhouden moderne kwaliteits apparatuur, een warm klinkende geluidsinstallatie en een sfeervolle lichtinstallatie. Wij trachten iedere bruiloft een unieke uitstraling te geven, mede dankzij een technisch perfecte afwerking.

Iets wat jouw gasten absoluut waarderen en dus ook foto’s gretig delen op hun sociale media.

Kies voor een professionele deejay op jouw bruiloft

Wij nemen onze job als bruiloft DJ heel serieus.

We maken moeiteloos de overgang van het ene muziekgenre naar het andere. We pinnen ons niet vast op een bepaalde muziekstroming.

In tegenstelling tot vele onervaren deejays of discotheek DJ’s zullen wij al jouw vrienden en familie op de dansvloer krijgen tijdens jouw wedding party.

Bovendien werken wij met bindende contracten. Zo ben je steeds 100% zeker dat onze deejay effectief op jouw feest zal verschijnen. Een zekerheid die een goedkope hobby DJ je nooit zal bieden.

Vergelijk gerust de trouwfeest DJ prijzen, maar verlies hierbij de services en de kwaliteit van de apparatuur niet uit het oog. Zo vermijd je nare verrassingen op het laatste moment.

Party DJ trouwfeest: dansmuziek die aanslaat!

Jij vraagt, wij draaien !

Onze trouwfeest DJ tracht tijdens jouw huwelijksfeest aan zoveel mogelijk muzikale voorkeuren te beantwoorden.

Zo beschikt jouw deejay over een muziekcollectie van meer dan 45000 songtitels. Onze trouwfeest DJ voelt zich in zowat alle muziekgenres thuis. Dit varieert van klassieke tango, twist, rock & roll over disco, rock en reggae tot hedendaagse, trendy house, hip hop en R&B.

Verzoekjes vragen aan de trouw DJ

Vraag gerust bijzondere verzoeknummers aan jouw trouw DJ. Zo kan hij alvast jouw favoriete muziek genres draaien tijdens jouw trouwfuif.

Heb je echter nummers of genres die je absoluut niet wil horen tijdens het feest? Geef dit zeker door aan jullie trouw DJ. Dan kan hij hier rekening mee houden tijdens zijn DJ set.

DJ huwelijksfeest: achtergrondmuziek op jouw huwelijk

Vele zaaluitbaters staan bij bruiloften zelf in voor de afroeping en de achtergrondmuziek. Je kan daarom ook kiezen om jouw trouwfeest DJ op je huwelijk pas te laten starten tijdens het dessert. Dit vertaalt zich natuurlijk in een lagere prijs.

Informeer dus even vooraf of dit op jouw locatie ook het geval is.

DJ Trouwfeest Muziek

Zoek je jouw ideale openingsdans voor bruid & bruidegom?

Wij hebben alvast onze meest gewaardeerde openingsdansen voor jullie huwelijk samen gebracht in deze Spotify Bruiloft-playlist.

De leukste DJ huwelijksfeest tegen de beste prijs

Onze trouw DJ uit Aalst (Oost Vlaanderen) biedt je steeds de beste prijs kwaliteit verhouding met een onberispelijke service.

Betaalbaar DJ Tarief Voor Huwelijksfeesten

Het totale budget om een bruiloft te organiseren is geen lachertje. Dat weten wij maar al te goed. Daarom stellen we je een alles omvattende prijs voor.

Een goede huwelijk DJ weet immers steeds met zekerheid wanneer de trouwfuif start. Maar wanneer het eindigt weet niemand vooraf.

Wij besparen je onnodige stress en maken je een forfait prijs van begin tot einde (dus geen trouwfeest DJ prijs per uur).

Je krijgt van ons geen onaangename verrassingen na afloop van jouw feest.

Gemiddelde verdeling van het trouw budget

 • Feestzaal & Catering 37% 37%
 • Trouwringen 23% 23%
 • Trouwkledij Bruid & Bruidegom 12% 12%
 • Wedding Planner & Ceremonie 11% 11%
 • Foto & Video 7% 7%
 • Huwelijk decoratie & sfeer 6% 6%
 • DJ Trouwfeest 4% 4%

Wat herinnert men zich na de bruiloft?

 • Trouw DJ (Dansfeest) 38% 38%
 • Trouwkledij Bruid & Bruidegom 18% 18%
 • Huwelijk decoratie & sfeer 15% 15%
 • Feestzaal & Catering 12% 12%
 • Wedding Planner & Ceremonie 9% 9%
 • Foto & Video 8% 8%
 • Trouwringen 0% 0%
Trouwfeest DJ ✓ Allround DJ Huwelijksfeest. PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen
DJ Trouwfeest Inhuren Aan Betaalbare Prijs. DJ Huwelijksfeest. PartyDJ als Trouwfeest DJ en DJ Huwelijksfeest uit Aalst, Oost Vlaanderen.

DJ Huren Trouwfeest?

Je krijgt van ons steeds een all in offerte om jouw bruiloft te verzorgen (inclusief discobar, klank, licht en professionele DJ voor trouwfeest). Maar daar hoeft het niet te stoppen. We stellen je tevens wat bijkomende  mogelijkheden voor om deze grote dag net wat exclusiever te maken. Denk maar aan confetti effecten, laaghangende rook tijdens jullie openingsdans of sfeervolle uplighting in de feestruimte.

Party DJ Trouwfeest Oost-Vlaanderen

Top DJ Trouwfeest Voor Een Onvergetelijk Huwelijk. DJ Trouwfeest en Bruiloft PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.
 • Professionaliteit 99% 99%
 • Inspraak van de klant 92% 92%
 • Aanvoelen van het publiek 99% 99%
 • Bijkomende verzoeknummers mogelijk 90% 90%
{

Wat zijn de ervaringen met PartyDJ op huwelijksfeesten ?

Onze klanten krijgen het laatste woord.

Onze Referenties

Fantastisch dansfeest

“Ik wil jullie graag bedanken voor het verzorgen van een fantastisch dansfeest. Vele vrienden vroegen me wie die goede trouw dj was, omdat hij iedereen blij verraste met een toch wel zeer goede set.”

 

Alexander.

Top DJ!

“Nogmaals bedankt voor het leuke huwelijksfeest. Wij (en wij niet alleen) zijn zeker en vast tevreden over jullie trouw DJ.”

 

Tom & Sofie.

Super ambiance

“Wij danken u voor de professionele trouwfeest DJ en de super ambiance op ons huwelijk. De feedback van vrienden & familie was top.”

 

Hans & Elke.

Geweldige DJ

“We willen jou via deze weg nogmaals bedanken. Jullie trouwfeest DJ was echt geweldig! Van het begin tot het einde zorgde hij er voor dat de dansvloer vol stond. Hij nam het volk mee en liet ze niet meer los. Zelfs familieleden die nooit eerder een danspasje waagden, zetten hun eerste stappen tijdens ons huwelijksfeest. Jullie hielden je aan de afgesproken genres. Bovendien konden onze gasten mee de muziekkeuze te bepalen. Jullie trouwfeest DJ mixte de nummers moeiteloos door mekaar, waardoor het volk helemaal uit hun dak ging. Kortom: woorden kunnen niet omschrijven hoe groot jullie aandeel is in het slagen van ons avondfeest. Een welgemeende DANK JE WEL !”

 

Dhr. & Mevr. Wijndaele.

Top service

“Heel erg bedankt voor de goede zorgen en de leuke draaiavond van jullie trouw DJ op ons huwelijksfeest. Wij zijn vol lof over jullie dienstverlening en klantvriendelijkheid. In de toekomst zullen we zeker nog beroep doen op jullie diensten. We wensen jullie nog veel succes en nogmaals onze hartelijke dank!”

 

Isabelle & Patrick.

DJ Trouwfeest in Vlaanderen & Brussel

Vanuit onze uitvalsbasis te Aalst zijn de meeste feestzalen doorheen Vlaanderen en Brussel makkelijk bereikbaar voor onze bruiloft DJ.

Lokaal zijn we vooral actief in de regio Aalst, Lede, Dendermonde en Zottegem. Onze trouw DJ speelt echter ook op huwelijksfeesten in de provincies Oost-Vlaanderen (Gent, Lochristi, Lokeren, Eeklo, Oudenaarde, Aalter), Vlaams Brabant (Dilbeek, Zaventem, Grimbergen, Meise, Lennik, Opwijk) en in Brussel. Soms spelen onze DJ’s zelfs op bruiloften in West-Vlaanderen of Antwerpen.

DJ Brussel

DJ Aalst

DJ Vlaams Brabant

DJ Dendermonde

DJ Waasland

DJ Lede

DJ Gent

DJ Zottegem

Tips voor een fantastisch trouwfeest

Meer tips & handige tools inzake het organiseren van jouw huwelijk vind je bij Eventplanner.

DJ Trouwfeest Boeken?

WIJ ZORGEN ECHT VOOR ALLES!

· huur licht en geluid
· opbouw en afbouw apparatuur
· grondige voorbereiding
· reserve trouw DJ (backup)
· technische permanentie
· transport & parkeerkosten
· persoonlijke service
· verzekering & DJ licentie

Stuur Een Mail

Bel Ons

0486 963 031

Prijs Vragen

Bekijk ook onze andere DJ Formules

Partydj is ook te vinden op www.entertainment-info.be en via de Feestwijzer website.

FAQ – Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag niet in het lijstje? Bel ons dan even via (+32) 0486-963 031. We helpen je graag verder.

Hoe berekent PartyDJ de offerte voor een feest?

Iedere bruiloft is uniek. Tenminste, wij trachten jouw trouwfeest zo uniek mogelijk te maken. Daarom personaliseren wij iedere offerte op maat van de klant.

De uiteindelijke prijs die we je zullen voorstellen zal zich baseren op volgende factoren:

 • waar gaat het feest door?
 • hoe groot is de feestlocatie?
 • vindt dit binnen of buiten plaats?
 • zijn er andere bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden?

Van zodra we over deze informatie beschikken kunnen we aan de slag. We stellen jouw offerte op. Voor 99% van de feesten past dit perfect binnen een all-in forfait. In uitzonderlijke gevallen werken we echter met een minimum forfait, dat je kan aanvullen met extra uren.

We willen dat jij als klant tevreden bent. Er volgen dus nooit verrassingen achteraf. Je krijgt waarvoor je betaalt. En dat lijkt ons meer dan normaal.

Kunnen wij Party DJ boeken voor onze regio?

Je kan onze apparatuur & professionele DJ boeken voor jouw wedding party doorheen gans Vlaanderen & België:

Aaigem – Aalst – Affligem – Appels – Appelterre – Aspelare – Asse – Baardegem – Baasrode – Bambrugge – Bavegem – Beervelde – Berlare – Brussel – Buggenhout – Burst – Denderbelle – Denderhoutem – Denderleeuw – Dendermonde – Denderwindeke – Destelbergen – Dilbeek – Eichem – Erembodegem – Erondegem – Erpe – Gent –Gentbrugge – Geraardsbergen – Gooik  – Grimbergen – Gijzegem – Grembergen – Haaltert – Hamme – Heldergem – Hekelgem – Herdersem – Herzele – Hofstade – Iddergem – Impe – Kerksken – Lebbeke – Laarne – Lede – Lennik – Liedekerke – Lieferinge – Lierde – Lochristi – Lokeren – Mariakerke – Meerbeke – Merelbeke – Meise – Meldert – Merchtem – Mere – Meise – Mespelare – Moerzeke – Moorsel – Nederhasselt – Neigem – Nieuwerkerken – Ninove – Okegem – Oordegem – Oosterzele – Opdorp – Opstal – Opwijk – Ottergem – Oudegem – Outer – Overmere – Papegem – Pollare – Ressegem – Roosdaal – Schellebelle – Schoonaarde – Serskamp – Sint-Antelinks – Sint-Gillis – Sint-Martens-Latem – Sint-Niklaas – Sint-Pieters-Leeuw – Smetlede – Ternat – Temse – Tervuren – Uitbergen – Vilvoorde – Vlekkem – Vlierzele – Voorde – Wanzele – Welle – Wemmel – Wetteren – Wichelen – Wieze – Woubrechtegem – Zele – Zelzate – Zottegem – Zwijnaarde – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Antwerpen – Vlaams Brabant

Volgt er na de boeking nog een persoonlijk gesprek met de DJ?

Ja hoor. We geven je de contactgegevens van jouw professionele DJ door van zodra je jouw boeking bevestigt. Bovendien spelen we hem alle informatie over jouw huwelijksfeest onmiddellijk door.

Vanaf dat moment kan je hem contacteren via telefoon, mail of video conferentie. Mocht je dit echter uit het oog verliezen, dan contacteert hij je zelf wel een tiental dagen voor het feest. Zo kan hij alles rustig voorbereiden.

We werken echter ook met een uitgebreid wensen formulier voor jouw feest. We sturen je de desbetreffende link door via mail. Wanneer je even de tijd neemt om dit in te vullen, ontvangen wij graag het antwoord op al onze vragen.

Is er nadien nog iets niet duidelijk? Dan kunnen we zeker en vast een persoonlijke bespreking voorzien.

Contacteren jullie ook de locatie?

Absoluut. Dat is iets waar jij je geen zorgen over hoeft te maken. Op de dag van jouw evenement heb je wel andere dingen aan je hoofd.

We bespreken met de uitbater wanneer we de opbouw en de afbouw van onze apparatuur kunnen voorzien. Bezorg ons dus zeker de contactgegevens. Dan overlopen we dit samen met hem of haar. Zo kan hij ons tevens inlichten over eventuele praktische en technische zaken waar we rekening moeten mee houden.

Zijn er andere leveranciers of artiesten die we moeten contacteren? Laat het ons zeker tijdig weten. Dan doen we het nodige.

Hoe verloopt de betaling?

We vallen onder een gemengd BTW-statuut. Dit betekent dat je op de huur van de apparatuur 21% BTW betaalt. De DJ prestatie is vrij van BTW.

 • de vergoeding voor de DJ prestatie reken je rechtstreeks af met de DJ
 • de huur en technische prestaties regel je via ons

Op het moment van de boeking zullen we je vragen om een voorschot te betalen. Doorgaans bedraagt dit de helft van de huurprijs. Van zodra we dit ontvangen ontvang je van ons een factuur als betaalbewijs. Zo zijn we allen zeker dat dit evenement vast ligt.

Het saldo dien je te uiterlijk te betalen bij de aanvang van het feest.

Betaalmogelijkheden

 • via voorafgaande overschrijving: op aanvraag kunnen wij je vooraf de factuur overmaken
 • cash: contante betaling bij aanvang van het evenement blijft mogelijk
 • geen mogelijkheid tot betalen via bank- of creditkaart

Een uitgebreide lijst van allerlei vragen over jouw feest vind je terug door op onderstaande FAQ knop te drukken.

Klaar om Jouw ultieme feest te beleven?

Sinds 1997 beleven onze klanten onvergetelijke evenementen.

Jouw feest is & blijft onze passie.

Ons Kantoor

Capucienenlaan 104
9300 Aalst
Oost-Vlaanderen (BE)

Routebeschrijving
Bezoek: enkel na afspraak.

Contacteer Ons

info{@}partydj.be
(+32) 486-963 031

Openingsuren

Elke dag tussen 8u30 & 19u30.
Magazijn: enkel na afspraak.

Inhoud verberg
1. Trouwfeest DJ | DJ Huwelijksfeest | Bruiloft Deejay