Trouwfeest DJ | DJ Huwelijksfeest | Bruiloft Deejay

Ben je op zoek naar jouw ideale trouwfeest DJ?

DJ Trouwfeest: jouw garantie op een onvergetelijk huwelijksfeest

Onze trouwfeest DJ zorgt er voor dat jouw huwelijksfeest een schot in de roos wordt. Het PartyDJ team bouwde de voorbije 20 jaar een stevige reputatie op binnen het trouwgebeuren. Zo mochten wij in het verleden een groot aantal trouwfeesten opluisteren doorheen Vlaanderen en België. Al onze trouw DJ’s hebben dan ook een zeer ruime ervaring in het verzorgen van huwelijken en bruiloften. Onze allround huwelijk DJ tovert jullie bruiloft om tot een onvergetelijke trouwfuif !

DJ Huwelijk: de beste DJ service voor jouw droomavond

Tegenwoordig zijn er heel wat huwelijksfeest DJ’s op de markt. De meesten onder hen kunnen wel twee platen na elkaar spelen. Maar hoeveel kunnen een goede allround huwelijk DJ set brengen? Op jouw huwelijksfeest loopt de samenstelling van het publiek heel erg uiteen. De muzieksmaken op jullie bruiloft zijn ongetwijfeld ook heel divers. De kunst van een goede trouw DJ bestaat erin om deze muziekstijlen in een mooi geheel te mixen. Zo slaagt hij er in om een spetterende feestavond te creëren. Net als een chef kok met zijn gerechten doet. Dankzij een goede voorbereiding, een luisterend oor, onze grondige muziekkennis en onze ruime ervaring slagen we er steevast in de dansvloer te vullen. Wil je meer weten over onze aanpak? Lees dan even verder wat onze huwelijk DJ voor jou kan betekenen.

Trouwfeest DJ & Allround DJ Huwelijksfeest. DJ Trouwfeest. PartyDJ als trouw DJ uit Aalst, Oost Vlaanderen

Je zoekt natuurlijk een goede trouw DJ

PartyDJ beschikt over een ervaren trouwfeest DJ team. Stuk voor stuk zijn dit top trouw DJ’s met gevoel voor ritme. Zij zullen jouw huwelijksfeest netjes in goede banen leiden. Van de naamafroeping, over de achtergrondmuziek tot de ultieme ontlading tijdens een spetterende trouwfuif !

 

Bruiloft DJ Inhuren: Waarom Zou Je Kiezen Voor PartyDJ Als Jouw Feestpartner?

✪ ervaren professionele allround trouw DJ’s
✪ uitgebreide muziekcollectie 50’s-nu
✪ muziekkeuze volgens jouw wensen
✪ kwalitatieve klank- & lichtapparatuur
✪ microfoongebruik beperkt tot minimum

✪ duidelijke, gedetailleerde prijsofferte
✪ all in forfait voor jouw bruiloft, volledig op maat
✪ grondige voorbereiding van jouw event
✪ vervanger standby ingeval van bvb ziekte DJ
✪ permanente 24/7 technische support

Party DJ Trouwfeest: Voor Elk Wat Wils

Onze allround trouwfeest DJ speelt op een professionele manier in op de behoeften van jouw genodigden. Of ze nu jong of oud zijn. De meest verscheidene muziekstijlen komen aan bod tijdens jouw huwelijksfeest. Zo ben je zeker dat jouw genodigden achteraf met een prettig, voldaan gevoel huiswaarts keren. Wees gerust: over jouw feestnacht zullen je gasten nog lang napraten.

Allround Trouwfeest DJ Service: Jij vraagt, wij draaien !

Onze trouw DJ tracht tijdens jouw huwelijksfeest aan zoveel mogelijk muzikale voorkeuren te beantwoorden. Zo beschikt hij over een muziekcollectie van meer dan 45000 songtitels. En dit in de meest uiteenlopende genres. Dit varieert van klassieke tango, twist, rock & roll, over disco, rock en reggae tot hedendaagse, trendy house, hip hop en R&B. Onze huwelijk DJ voelt zich in zowat alle muziekgenres thuis.

Extra verzoekjes vragen aan de trouw DJ

Vraag gerust bijzondere verzoeknummers aan jouw trouw DJ. Zo kan hij alvast jouw favoriete muziek genres draaien tijdens jouw huwelijksfeest. Heb je echter nummers of genres die je absoluut niet wil horen? Geef ons dit zeker door aan jullie bruiloft DJ. Dan kan hij hier rekening mee houden tijdens zijn trouwfeest DJ set.

DJ voor jouw bruiloft: achtergrondmuziek op jouw huwelijk

Vele zaaluitbaters staan bij bruiloften zelf in voor de afroeping en de achtergrondmuziek. Je kan daarom ook kiezen om jouw feest DJ op je huwelijk pas te laten starten tijdens het dessert. Dit vertaalt zich natuurlijk in een lagere DJ prijs. Informeer dus even vooraf of dit op jouw locatie ook het geval is.

Trouwfeest muziek op jouw bruiloft

DJ Huwelijk: zoek je ideale openingsdans voor bruid & bruidegom?

Wij hebben alvast onze meest gewaardeerde openingsdansen voor jullie huwelijk samen gebracht in deze Spotify Bruiloft-playlist.

DJ trouwfeest aan de beste prijs

Onze trouw DJ uit Aalst (Oost Vlaanderen) biedt je steeds de beste prijs kwaliteit verhouding met een onberispelijke service.

Betaalbaar DJ Tarief Voor Trouwfeesten

Het totale budget voor een huwelijksfeest is geen lachertje. Dat weten wij maar al te goed. Daarom stellen we je een alles omvattende prijs voor. Een goede huwelijk DJ weet immers steeds met zekerheid wanneer het trouwfeest start. Maar wanneer het eindigt weet niemand vooraf. Wij besparen je onnodige stress en maken je een forfait prijs van begin tot einde (dus geen trouwfeest DJ prijs per uur). Je krijgt van ons geen onaangename verrassingen na afloop van jouw trouwfeest.

Gemiddelde verdeling van het trouw budget

 • Feestzaal & Catering 37% 37%
 • Trouwringen 23% 23%
 • Trouwkledij Bruid & Bruidegom 12% 12%
 • Wedding Planner & Ceremonie 11% 11%
 • Foto & Video 7% 7%
 • Huwelijk decoratie & sfeer 6% 6%
 • DJ Bruiloft 4% 4%

Wat herinnert men zich na de bruiloft?

 • Trouw DJ (Dansfeest) 38% 38%
 • Trouwkledij Bruid & Bruidegom 18% 18%
 • Huwelijk decoratie & sfeer 15% 15%
 • Feestzaal & Catering 12% 12%
 • Wedding Planner & Ceremonie 9% 9%
 • Foto & Video 8% 8%
 • Trouwringen 0% 0%

Professionele DJ op jouw bruiloft

Wij nemen onze job als bruiloft DJ heel serieus. We maken moeiteloos de overgang van het ene muziekgenre naar het andere. We pinnen ons niet vast op een bepaalde muziekstroming. In tegenstelling tot vele jonge, onervaren DJ’s of discotheek DJ’s zullen wij iedereen op de dansvloer krijgen op jouw trouwfeest. Bovendien werken wij met bindende contracten. Zo ben je steeds 100% zeker dat onze DJ effectief op jouw feest zal verschijnen. Een zekerheid die een goedkope hobby DJ je nooit zal bieden. Vergelijk gerust de trouwfeest DJ prijzen, maar verlies hierbij de services en de kwaliteit van de apparatuur niet uit het oog. Zo vermijd je nare verrassingen op het laatste moment.

Jouw Prijs Voor Onze DJ Op Jouw Huwelijksfeest

Je krijgt van ons steeds een all in offerte om jouw trouwfeest te verzorgen (inclusief discobar, klank, licht en DJ voor trouwfeest). Maar daar hoeft het niet te stoppen. We stellen je tevens wat bijkomende  mogelijkheden voor om jouw huwelijksfeest net wat exclusiever te maken. Denk maar aan confetti effecten, laaghangende rook tijdens jullie openingsdans of sfeervolle uplighting in de feestruimte.

Onze trouwfeest DJ verzorgt jouw huwelijksfeest tot in de puntjes

Jouw trouwfeest DJ houdt ten allen tijde rekening met jouw wensen inzake geluidsvolume, belichting en muziekkeuze. Zo kunnen de mensen aan de toog rustig een babbeltje slaan, terwijl de meest fervente feestbeesten zich uitleven op de dansvloer.

Je kiest voor een betrouwbare trouw DJ die gebruik maakt van perfect onderhouden moderne kwaliteits apparatuur, een warm klinkende geluidsinstallatie en een sfeervolle lichtinstallatie. Wij trachten ieder trouwfeest een unieke uitstraling te geven, mede dankzij een technisch perfecte afwerking. Iets wat jouw gasten absoluut waarderen en dus ook gretig delen op hun sociale media.

 

Allround Trouwfeest DJ Oost-Vlaanderen

Top DJ Trouwfeest Voor Een Onvergetelijk Huwelijk. DJ Trouwfeest en Bruiloft PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.
 • Professionaliteit 99% 99%
 • Inspraak van de klant 92% 92%
 • Aanvoelen van het publiek 99% 99%
 • Bijkomende verzoeknummers mogelijk 90% 90%
{

Wat zijn de ervaringen met PartyDJ op trouwfeesten ?

Onze klanten krijgen het laatste woord.

Onze Referenties

“Ik wil jullie graag bedanken voor het verzorgen van een fantastisch dansfeest. Vele vrienden vroegen me wie die goede trouw dj was, omdat hij iedereen blij verraste met een toch wel zeer goede set.”

 

Alexander.

“Nogmaals bedankt voor het leuke huwelijksfeest. Wij (en wij niet alleen) zijn zeker en vast tevreden over jullie trouw DJ.”

 

Tom & Sofie.

“Wij danken u voor de professionele trouwfeest DJ en de geweldige ambiance op ons huwelijk. De feedback van vrienden & familie was top.”

 

Hans & Elke.

“We willen jou via deze weg nogmaals bedanken. Jullie trouwfeest DJ was echt geweldig! Van het begin tot het einde zorgde hij er voor dat de dansvloer vol stond. Hij nam het volk mee en liet ze niet meer los. Zelfs familieleden die nooit eerder een danspasje waagden, zetten hun eerste stappen tijdens ons huwelijksfeest. Jullie hielden je aan de afgesproken genres. Bovendien konden onze gasten mee de muziekkeuze te bepalen. Jullie trouwfeest DJ mixte de nummers aan elkaar, waardoor het volk helemaal uit hun dak ging. Kortom: woorden kunnen niet omschrijven hoe groot jullie aandeel is in het slagen van ons avondfeest. Een welgemeende DANK JE WEL !”

 

Dhr. & Mevr. Wijndaele.

“Heel erg bedankt voor de goede zorgen en de leuke draaiavond van jullie trouw DJ op ons huwelijksfeest. Wij zijn vol lof over jullie dienstverlening en klantvriendelijkheid. In de toekomst zullen we zeker nog beroep doen op jullie diensten. We wensen jullie nog veel succes en nogmaals onze hartelijke dank!”

 

Isabelle & Patrick.

Boek Nu Jouw Trouwfeest DJ

TROUWFEEST ZONDER ZORGEN: WIJ ZORGEN ECHT VOOR ALLES!

· huur licht en geluid
· opbouw en afbouw apparatuur
· grondige voorbereiding
· reserve trouwfeest DJ (backup)
· technische permanentie
· transport & parkeerkosten
· persoonlijke service
· verzekering & DJ licentie

Stuur Een Mail

Bel Ons

0486 963 031

Prijs Vragen

DJ Trouwfeest Inhuren Aan Betaalbare Prijs. DJ Huwelijksfeest. PartyDJ als Trouwfeest DJ en DJ Huwelijksfeest uit Aalst, Oost Vlaanderen.
Allround trouw DJ voor trouwfeest zorgt voor een onvergetelijke afsluiter van jouw bruiloft. DJ Trouwfeest en DJ Huwelijksfeest PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.

Trouwfeest Organiseren: Tips Bruiloft DJ

Meer tips & handige tools inzake het organiseren van jouw huwelijk vind je bij Eventplanner.

Trouwfeest DJ in Vlaanderen & Brussel

Vanuit onze uitvalsbasis te Aalst zijn de meeste feestzalen doorheen Vlaanderen en Brussel makkelijk bereikbaar voor onze trouwfeest DJ. Lokaal zijn we vooral actief in de regio Aalst, Lede, Dendermonde en Zottegem. Onze huwelijk DJ speelt echter ook op huwelijksfeesten in gans de provincies Oost-Vlaanderen (Gent, Lochristi, Lokeren, Eeklo, Oudenaarde, Aalter), Vlaams Brabant (Dilbeek, Zaventem, Grimbergen, Meise, Lennik, Opwijk) en in Brussel. Soms spelen onze DJ’s zelfs op bruiloften in West-Vlaanderen of Antwerpen.

DJ Brussel

DJ Aalst

DJ Vlaams Brabant

DJ Dendermonde

DJ Waasland

DJ Lede

DJ Gent

DJ Zottegem

Klaar om jouw ultieme feest te beleven?

De Beste Keuze Als DJ Huwelijk

Je kan onze apparatuur & Trouwfeest DJ boeken voor jouw evenement doorheen gans Vlaanderen & België

Aaigem – Aalst – Affligem – Appels – Appelterre – Aspelare – Asse – Baardegem – Baasrode – Bambrugge – Bavegem – Beervelde – Berlare – Brussel – Buggenhout – Burst – Denderbelle – Denderhoutem – Denderleeuw – Dendermonde – Denderwindeke – Destelbergen – Dilbeek – Eichem – Erembodegem – Erondegem – Erpe – Gent –Gentbrugge – Geraardsbergen – Gooik  – Grimbergen – Gijzegem – Grembergen – Haaltert – Hamme – Heldergem – Hekelgem – Herdersem – Herzele – Hofstade – Iddergem – Impe – Kerksken – Lebbeke – Laarne – Lede – Lennik – Liedekerke – Lieferinge – Lierde – Lochristi – Lokeren – Mariakerke – Meerbeke – Merelbeke – Meise – Meldert – Merchtem – Mere – Meise – Mespelare – Moerzeke – Moorsel – Nederhasselt – Neigem – Nieuwerkerken – Ninove – Okegem – Oordegem – Oosterzele – Opdorp – Opstal – Opwijk – Ottergem – Oudegem – Outer – Overmere – Papegem – Pollare – Ressegem – Roosdaal – Schellebelle – Schoonaarde – Serskamp – Sint-Antelinks – Sint-Gillis – Sint-Martens-Latem – Sint-Niklaas – Sint-Pieters-Leeuw – Smetlede – Ternat – Temse – Tervuren – Uitbergen – Vilvoorde – Vlekkem – Vlierzele – Voorde – Wanzele – Welle – Wemmel – Wetteren – Wichelen – Wieze – Woubrechtegem – Zele – Zelzate – Zottegem – Zwijnaarde – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Antwerpen – Vlaams Brabant

Partydj is ook te vinden op www.entertainment-info.be en via de Feestwijzer website.

Jouw Ideale Trouwvervoer?

Inhoud verberg
1. Trouwfeest DJ | DJ Huwelijksfeest | Bruiloft Deejay