Licht huren.

Verhuur van verlichting voor feest & evenement in Aalst, Oost Vlaanderen

Licht Huren

Bij PartyDJ kan je verlichting huren voor elk feest of evenement

Voor de verhuur van licht zit je bij PartyDJ zeker goed! We verhuren een groot assortiment lichtsets.

Je kan bij ons de nodige DJ lichten huren. We hebben heel wat disco verlichting, party verlichting en feestverlichting te huur. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor het huren van catchy lichteffecten en moving heads.

Bijkomende lichteffecten huren

Door bijkomende lichteffecten te huren zoals lasers, stroboscopen of blacklights zorg je voor verassende effecten. Tot slot kan je ook allerhande LED verlichting huren voor buiten gebruik. Denk maar aan lichtslingers verhuur of architecturale buiten verlichting voor gebouwen.

Verhuur van lichtinstallaties

Je kan jouw gehuurde lichtinstallatie zelf afhalen in ons magazijn te Erondegem (Erpe-Mere). Heb je hier echter geen tijd of de nodige ervaring voor? Vanuit onze thuisbasis te Aalst bedienen onze techniekers evenementen en feesten doorheen Vlaanderen en België.

Heb je nog vragen of kunnen wij je adviseren om de juiste keuze te maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.

Verlichting huren

LED Spots Huren. Verhuur Uplighters. LED Pars Te Huur.

Uplighters & Led Spots

Algemene sfeerverlichting voor de feestruimte.

Blacklight Huren. Verhuur Van Blacklights. Stroboscoop Te Huur.

Blacklight & Strobo

Een extra sfeerfactor die bepalend is voor jouw event.

Disco Verlichting Huren. Verhuur Van Lichteffecten. Discobal Te Huur.

Disco Licht Effect

Geef een extra dynamiek aan jouw feest of party.

Gevelverlichting Huren. Verhuur Van Buitenverlichting Voor Gebouwen. Wandverlichting Te Huur.

Buiten Verlichting

Imponeer door architecturale elementen te verlichten.

Moving Heads Huren

Moving Heads

Zorg voor een trendy & eingentijdse uitstraling.

Guirlande Huren. Lichtsnoer Voor Buiten Te Huur. Prikkabel Verhuur.

Licht Slingers

Stijlvolle lichtslingers zorgen voor een gezellige sfeer.

Lasers Huren. Verhuur Van Kleurenlaser.

Laser Show Effect

Geef een futuristische tint aan jouw fuif of event.

Lichtsturing Huren. Verhuur van licht stuurtafel. Lichtcontroller Of Regietafel Te Huur.

Lichtsturing & DMX

Creëer de perfecte lichtshow met onze controllers.

Waarom zou je lichten huren voor jouw feest of evenement?

Lichten huren staat voor sfeer creatie. Organiseer je een feest of evenement thuis of op een locatie? Dan vertrek je meestal van een sfeerloze ruimte. Door LED verlichting te huren geef je een persoonlijke toets aan de ruimte.

Je kan uplighters huren voor een warme, gezellige uitstraling. Disco verlichting huren tovert jouw saaie feestzaal om tot een hippe discotheek.

Ons licht verhuur bedrijf staat je graag bij in jouw keuze. We verhuren lichtinstallaties voor elk feest of evenement.

De opstelling en aansluiting van feestverlichting gaat doorgaans vrij vlotjes. Bij de meeste lichteffecten zit namelijk een geluidssensor ingebouwd. Zo verandert het licht dus van kleur op het ritme van de muziek. Dit vereist absoluut geen technische kennis.

Voor grotere feesten raden we echter wel aan om jouw lichtshow aan te sturen via DMX512. We bieden hiervoor gebruiksvriendelijke lichtsturingen aan. Zo heb je meer controle over de lichtshow die je huurt.

Waaruit bestaat de huur van een lichtinstallatie?

Wanneer je een lichtset huurt moet je vooral denken aan statische LED-verlichting die van kleur kan veranderen. Bij het huren van uplighters plaats je deze tegen de muur. Dit zorgt voor een warme sfeerverlichting en oogt heel trendy.

Je kan er ook voor kiezen om een aantal LED Pars op lichtstatieven te voorzien. Deze LED lichten hebben een groter bereik en zorgen voor fantastische dansvloer. Daarna kan je lichteffecten, moving heads of een laser bij huren. Zo vul je gezellig sfeerlicht aan en krijg je een spectaculaire lichtshow.

We raden wel aan om een extra rookmachine te huren. Zo zullen de lichtstralen van jouw gehuurde lichtinstallatie echt tot hun recht komen.

Verlichting huren. Verhuur lichteffecten en disco verlichting huren kan bij PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen

Waarom zou je een lichtinstallatie huren bij PartyDJ?

Kwaliteit & Service

We werken enkel met goed onderhouden topmateriaal. We volgen de nieuwste trends op de markt. Onze professionele medewerkers hebben allen een jarenlange ervaring in het vak. Samen zorgen we er voor dat jouw evenement een topper wordt.

Feestverhuur op jouw maat

We denken met je mee over de organisatie van jouw feest of evenement. Van concept tot planning en uitvoering. Wij voorzien alle nodige apparatuur. Indien gewenst staan we ook in voor de techniek & entertainment. Zo kan jij zorgeloos genieten van je feest.

24/7 Technische ondersteuning

Niets is zo vervelend dan apparatuur die niet werkt. Helaas gebeurt dit wel eens. Techniek of menselijk handelen liggen meestal aan de basis. Daarom blijven we standby tijdens jouw evenement. We vinden snel de gepaste oplossing.

Ben je op zoek naar een specifiek item of een oplossing op maat? Wij denken graag met je mee.

Sommige evenementen vereisen net wat meer creativiteit dan andere. Laat ons weten hoe je jouw evenement ziet. We denken graag met je mee. Indien nodig doen we beroep op de know-how en het huuraanbod van onze lokale vaste partners. We doen er alles aan om jouw evenement tot in de puntjes af te werken. Geheel volgens jouw wensen.

Bekijk ook onze allround DJ Formules

Klaar om Jouw ultieme feest te beleven?